Wpis z mikrobloga

hihihi panowie ze nie macie par nie musi znaczyc ze czadami nie jestescie (chociaz znaczyc moze to fakt) bo i czadowi braknie par gdy obcy mu algorytm tzw. tinderowski. ale i dla pol-czada czyli czada polowicznego (takiego co oznaki posiada pewne czadowskie np. wydatna szczeke albo czadzi blysk w oku lecz innym aspektom jego aparycji tegoz zaciecia takiego czadowskiego jednak brak) rzecz jest to mozliwa do zrealizowania kiedy wiedze taka algorytmiczna posiasc zdola. hej hej hej sokoly powiecie ze ja wam probuje sprzedac tutaj sposob jakis niedzialajacy ze wieczor chce wam zajac na bzdury jakies nikomu do niczego niepotrzebne ja jednak jestem rad ze rad takich udzielic wam potrafie i wierzcie mi na slowo ze swoje juz widzialem ze swoje pary mialem i tych par byl ahoooooooooooj baaaaaaaaaaaaardzo : ) nie wszystko wyszlo tak jak sie tego spodziewalem ale duzo ciekawych przygod z tego wyniklo nie powiem ze nie no ale to juz jest dluzsza opowiesc na dluzszy wieczor a tenze powoli zamienia sie w zielonosc to jest juz slonko gdzies tam mruga na horyzoncie gdy pisze te slowa wiec moze czas juz to najwyzszy do spania hophop ale jeszcze zajrze jutro albo pojutrze.
#tinder
  • 5