Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +419
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +108
#powodz Serce pęka
Po miesiącu użytkowania stwierdzam, że była to świetna decyzja by kupić paperwhite. Jest to mój drugi czytnik, ale pierwszy z podświetlaniem i co tu dużo mówić, ta funkcja robi znakomitą robotę. Teraz wieczorami zamiast po smartfon sięgam po czytnik i czytam. Podświetlanie nie męczy oczu i to jest w tym wszystkim najfajniejsze.
Dziękuję użytkownikowi @Cyfranek że powiadomił mnie w lipcu o promocji na amazonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wejdź na bloga użytkownika @Cyfranek i tam masz elegancko opisane jak zdobyć tańsze czytniki że zwrotów do Amazonu. Ciężko je trafić i nie zawsze się pojawiają, ale można zapolować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PaulStone: eboki ważą po kilka mb, 8 GB spokojnie wystarcza.