Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 30
#ksiazki #kindle
Po miesiącu użytkowania stwierdzam, że była to świetna decyzja by kupić paperwhite. Jest to mój drugi czytnik, ale pierwszy z podświetlaniem i co tu dużo mówić, ta funkcja robi znakomitą robotę. Teraz wieczorami zamiast po smartfon sięgam po czytnik i czytam. Podświetlanie nie męczy oczu i to jest w tym wszystkim najfajniejsze.
Dziękuję użytkownikowi @Cyfranek że powiadomił mnie w lipcu o promocji na amazonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
potatowitheyes - #ksiazki #kindle 
Po miesiącu użytkowania stwierdzam, że była to świ...

źródło: comment_1598106872CgdJxS6WlhMbVXbhKO00Gt.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@potatowitheyes: Dzięki za dobre słowo :) Oby dalej się dobrze sprawował. Zakup mojego pierwszego kindelka to było dla mnie też ważne wydarzenie w życiu - nie zostałem przygnieciony przez regały z książkami...
  • Odpowiedz
  • 1
@PaulStone: mam od miesiąca. Mam 3 książki :) weź wpisz nazwa książki w google plus Mobi i zobacz ile waży. Skalkuluj ile ci wejdzie. Poza tym można kasować
  • Odpowiedz
  • 4
@Mikser_wieczorny: musiałbyś obserwować aukcje, u----i kupisz na allegro za kilka stówek, tylko wtedy nie masz pewności co do trwałości sprzętu.
Wejdź na bloga użytkownika @Cyfranek i tam masz elegancko opisane jak zdobyć tańsze czytniki że zwrotów do Amazonu. Ciężko je trafić i nie zawsze się pojawiają, ale można zapolować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PaulStone: eboki ważą po kilka mb, 8 GB spokojnie wystarcza.
  • Odpowiedz