Wpis z mikrobloga

Nie sądziłem że na tym portalu mnie coś jeszcze zaskoczy, ale jednak XDDDDDDD

Związek z psem? To dla Netflixa coś normalnego...

LEWACKI NETFLIX PROMUJE ZOOFILIE DO TEGO DONŻY LEWICA CZEGO NIE ROZUMIESZ LEWAKU XDDD

Nie da się tego skomentować inaczej niż:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na ten moment 268 wykopów i rośnie XD

Białek oddawaj mi za chemię.

#bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne #niewierze #neuropa #4konserwy
Kozajsza - Nie sądziłem że na tym portalu mnie coś jeszcze zaskoczy, ale jednak XDDDD...

źródło: comment_1598041566VPQyhaYCVkm8nwiVxW9OjM.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kozajsza: bohater serialu powiedział coś głupiego? reakcja #4konserwy:

AAAAAAA JEZU K***A ZA NIEDŁUGO ZNORMALIZUJĄ ZOOFILIĘ - CHCIELIŚCIE SIĘ TYLKO ODWIEDZAĆ W SZPITALACH CO?!!?! ZARAZ WYRUCHACIE MI PSA - RATUJCIE JEZU LEWACTWO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Odpowiedz
@natxd: okej, w takim razie zła interpretacja z mojej strony. W każdym razie odebrałem te zdanie z przymiotnikiem "autystyczny"

@Bob_Rooney: Uwielbiam takie historie. Przychodzi jakiś dzban który nie oglądał filmu i się wypowiada :)
  • Odpowiedz
@JoBackManhorse: Tak jest byczq+ lewacki netflix chce najpierw zalegalizować homoseksualizm i śluby, potem adopcje, a potem zoofilę...

Czekaj... A to w krajach dla których te młodzieżowe seriale są produkowane typu USA czy UK nie można brać ślubów homoseksualnych? Nie ma prawa do adopcji dzieci przez pary homoseksualne?
  • Odpowiedz
Mam prośbę, jestes przedstawicielem lewicy która z założenia ma bronić ludzi słabszych, do takich zaliczają się osoby ze spektrum autyzmu, możesz nie używać słowa "autystyczny" jako obelga?

@Bob_Rooney: Mam prośbę, jesteś użytkownikiem portalu który z założenia jest ogarnięty przez prawackich idiotów, ale możesz następnym razem wypowiadać się na tematy o których masz pojęcie, a nie rzucać sloganami jak bot?
  • Odpowiedz
@Kozajsza: Ja tam do ślubów nic nie mam. Ani adopcji. Pod warunkiem, że będzie to obiektywnie monitorowane i badane przez jakiś czas. A netflix jest skażony ideologicznie i widać to, po pikującej w dół jakości jego produkcji.
  • Odpowiedz
A netflix jest skażony ideologicznie i widać to, po pikującej w dół jakości jego produkcji.

@JoBackManhorse: Tylko w oczach prawaków z wypoku, 90% ludzi nie daje j-----a.

I widać to po kolejnych rekordach oglądalności, ilości subskrybentów i zarobionych przez Netflix pieniędzy. Jak widać taka formuła się sprzedaje i ludzie tego chcą. Tej siły już nie powstrzymacie.
  • Odpowiedz