Aktywne Wpisy

Bolerro +370
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz
Lewusx +159
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz

Gdym trud swój podejmował niecałe dwa i pół roku temu, takie oto słowa napisałem w inauguracyjnym manifeście:
Zdania jestem, że wkład swój wniosłem, portal zaś niewątpliwie upadek swój zaliczył niejednokrotnie. Czas pójść naprzód, lub do tyłu, bo to zależy od tego, jak kto spojrzy. Co początkowo było cyklem skrótowych przedstawień i sprawiedliwej, choć zdawkowej, krytyki argumentów teistycznych, uległo w międzyczasie kilku przeobrażeniom, zaś w ostatnich miesiącach przeszło w coś zgoła odmiennego. Ewolucja ta, jak sądzę, będzie postępować. Jeśli ktoś spośród tych 45 najwytrwalszych onanistów ma ochotę na jej śledzenie, śledzić ją będzie mógł na moim blogasku. To pierwsza i ostatnia jego reklama. Nowych wpisów pod tagiem nie przewiduję.
Miłej masturbacji intelektualnej. No i dobrej nocy też życzę, chyba, że ktoś to przeczyta za dnia.
Sądzę, że jeżeli życzysz sobie większych zasięgów, a kto wie, może i nawet polemik na poziomie, to z Wykopem musisz się nieco jeszcze przemęczyć, a przynajmniej spróbować reklamować tutaj swój content. Każdy obserwujący tag autorski to oczywiście przyjemność, ale na razie
@djakrir: Nic więcej niż dotrzeć i zasiać wątpliwości się nie da, ale w zasadzie czego chcieć więcej? Zakładam po prostu, że maksymalizacja zasięgu będzie lepsza dla contentu Turysty niż 45 osób na Wypoku na razie.