Wpis z mikrobloga

Ale w------o próg na kryminastyke na #agh jak na nic innego w tym roku... Z 872 w 2019 na 916. To już chyba koniec marzeń.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AlexRk: Zawsze jest cień szansy w drugiej turze. Mi osobiście brakuje 4pkt do progu na infe społeczną i mam cholerną nadzieję, że w drugiej turze się uda.
  • Odpowiedz
@Ver0s: skoro minimalnie, ale jednak spadły progi na informatykę czy cyberbezpieczenstwo rok do roku to myślałem, że chociaż tam będzie podobny próg, w okolicach 870. Liczyłem z moimi 840 na drugą ture (800 w II turze 2019), ale teraz szansę już chyba iluzoryczne
  • Odpowiedz
@AlexRk: Wiesz, ja wychodzę z założenia że już nic się nie zmieni i trzeba lecieć do przodu. Próbuj na drugą turę bo to w sumie nic nie kosztuje a w razie czego to jakiś zapasowy kierunek na pewno masz zaplanowany.
  • Odpowiedz
@Ver0s: zastanawiam się nad inżynieria obliczeniową, trudny kierunek, ale perspektywiczny. Ewentualnie z 912 pkt z geografia energetykę i odnawialne źródła mógłbym zaatakować, ale nie przekonują mnie tak te kierunki jak kryminalistyka. Składam jeszcze na Jagielloński na finanse. Nie traktuje obecnej sytuacji jako agh lub śmierć, najwyżej się nie uda i tyle
  • Odpowiedz
@AlexRk: No to życzę powodzenia w takim razie, sam jestem pozytywnej myśli co do mojego kierunku bo to kwestia znikomych 4pkt także mam nadzieję, że się uda dostać w drugiej turze.
  • Odpowiedz