Wpis z mikrobloga

Dzieeeń dobry Mirko!
Dzisiaj przypominam mój najulubieńszy sposób na fasolkę szparagową czyli:

https://ziemniakizostaw.pl/fasolka-szparagowa-z-azjatyckim-twistem-2/

To mój absolutny letni hicior, robi się błyskawicznie i jest świetną odmianą dla klasycznej, gotowanej i polanej masłem fasolki

Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
Miłego dnia ()

#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
źródło: comment_1597993577Ag1DK5jt8xGX5dThkftkq6.jpg
  • 20
@chixi: jeden z najlepszych keto pomysłów wszechczasów. Ej, chcesz mi powiedzieć, że nie ucinasz ogonków fasolki? Bo właśnie ta czynność wiele razy powstrzymuje mnie w ogole przed jej kupowaniem!
@nathaliekill: bardzo się cieszę, że ktoś to docenia :) sama nie cierpię takiego pitolenia więc unikam lub skracam do minimum no a to jednak nie jest standard w kulinarnej blogosferze.
Uważam że w sezonie lepiej świeżą ale zimą robię też z mrożonej i jest spoko. Tylko nie gotuje jej a podsmażam z boczkiem po prostu dłużej