Aktywne Wpisy
wykop +86
Wykopowicze,
dzisiejszy wieczór pełen będzie sportowych emocji! Na start Widzew zagra z Lechem. Później w ramach Formuły 1 ekscytacji (miejmy nadzieję!) dostarczy nam Grand Prix Arabii Saudyjskiej 2023! A wisienką na tym sportowym torcie będzie wydarzenie, na które czeka cały sportowy świat: czyli El Clasico i starcie drużyn FC Barcelona i Real Madryt CF. Jak w tym wszystkim się połapać? Nic trudnego, przygotowaliśmy dla Was szybką rozpiskę:
17:30 Widzew Łódź - Lech
dzisiejszy wieczór pełen będzie sportowych emocji! Na start Widzew zagra z Lechem. Później w ramach Formuły 1 ekscytacji (miejmy nadzieję!) dostarczy nam Grand Prix Arabii Saudyjskiej 2023! A wisienką na tym sportowym torcie będzie wydarzenie, na które czeka cały sportowy świat: czyli El Clasico i starcie drużyn FC Barcelona i Real Madryt CF. Jak w tym wszystkim się połapać? Nic trudnego, przygotowaliśmy dla Was szybką rozpiskę:
17:30 Widzew Łódź - Lech
enforcer +498
Hejka, chciałem spytać osoby z #hr o odpowiedzi-klucze do pytań typu:
1. czemu wybrał Pan/Pani naszą firmę?
2. niech Pan/Pani poda swoje 3 wady
3. jaka była Pana/Pani największa porażka?
4. czemu nasza firma ma wybrać Pana/Panią?
5. czy zamierza Pan/Pani dalej studiować?
6. z jakim największym problem Pan/Pani się spotkał/a i co wtedy zrobiłeś/aś?
7. gdzie widzi się Pan/Pani w przyszłości?
Jeśli macie jeszcze jakieś podobne pytania i oczekiwane odpowiedzi do nich to byłbym wdzięczny.
#pracbaza #praca #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f3d359b8fce6809e1a68a6f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Wesprzyj projekt
[=.......................................] 3% (6zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 3 lat działania AMW!
@AnonimoweMirkoWyznania: Największym problemem z jakim się spotkałem było nagłe przechodzenie z rozmowy formalnej (Pan/Pani) do nieformalnej (ty).
Wyrwałem chwasta.
Nie wiem czy ktoś potwierdzi, ale na te pytania nie możesz odpowiedzieć. Nie zwierzaj się ze swoich problemów czy wad, bo mocno osłabiasz swoją kandydaturę na stanowisko. Kłam, że wszystko co sobie założyłeś to zrealizowałeś, nie masz wad itp itd. Takie jest moje spostrzeżenie z rozmów o pracę.
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: Bzdura, każdy kiedyś coś #!$%@?ł bez wyjątków, a im był wyżej tym większą wtopę spowodował. Jeżeli
Przecież to strasznie tępe, żeby silić się na odpowiedzi takie, które miałyby zadowolić kogo innego i bać się każdego słowa. Kilka przykładów:
1. Bo w waszej firmie jest wakat na stanowisku, na którym chcę pracować, ot co. Poza tym, uznaliście, że prezentuję sobą na tyle spore kwalifikacje, by mnie tutaj zawezwać, prawda?
2. Jestem dość niecierpliwy i strasznie irytuje mnie, gdy ktoś traci mój czas.
3. Spóźniłem się kiedyś na
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora