Wpis z mikrobloga

Siema! Całe życie za rączkę z androidem, przyszedł czas na nową umowę i? No właśnie, chciałbym sprawdzić coś nowego, więc wybór padł na iphone - jako, że nie potrzebuje bajerów - iphone 8 64GB. I teraz moje pytanie - cena w sklepach typu media markt - około 2,600 zł, cena na allegro to średnio 1,500 zł. Gdzie jest haczyk? A może go nie ma?

#iphone #iphone8
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@POlskiBoy sobie czytalem i to nawet nie jedna, ale na ile prawilne sa te opisy to nie mam pojecia, dlatego pytam tu. Sa tysiace aukcji z rzekomymi oryginalnymi ciuchami, a w rzeczywistosci to podroby
  • Odpowiedz
@Krupetto1: wlasnie skonczylem ogladac 3 recenzje SE, obejrzalem Klawitera, Mobzille i jakiegos randoma, kazdy z nich poleca finalnie, a z tego co widzialem wyglada niezle, moze jedynie przeszkadza mi to, ze ekran nie jest na calosci. SE jest tanszy o jakies 600 zl od 8. Masz jakies konkretne argumenty za tym, zeby nie brac 8ki?
  • Odpowiedz
@Krupetto1: dzieki za na prawde konkretna i rzetelna odpowiedz :) porownujac te parametry, SE wygrywa, plus cena.. a na tym mi zalezy, bo: jest to moj pierwszy iOS w zyciu, dwa - potrzebuje go glownie do dzwonienia od czasu do czasu, do whatsappa, przegladania neta (glownie), do pstrykniecia fotki od czasu do czasu i tyle.

Podsumowujac, kupic w duzym sklepie znanych marek RTV, czy szukac w necie okazji? :)
  • Odpowiedz
@foorever:
Jak 100% nowy to na promocji w markecie, będziesz miał 2 lata gwarancji.
Jak używany to OLX. Startują od 1700zł

Szczerze powiem, że kiedyś śmiałem się z iPhonowców, że to zbyteczny lans i drożyzna. Ale teraz wolę mieć używanego iPhona niż nowego Androida. Sam używam 6s i wszystko śmiga.
  • Odpowiedz