Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +17
Dobrze, że nikt nie widzi moich notatek o użytkownikach.

Nusantara +14
#raportzpanstwasrodka
Czy Marcin z kanału Popatrz Wieprz ma jakieś papiery na pobyt w Kambodży? Pozostali Polacy ciągle jedzą do Tajlandii czy Chin, a ten konsekwentnie snuje się jedynie motorkiem wokół domu. Wyjazd za granicę dostarczyłby mu contentu na pół roku na pewno by nie ukrył tego na vlogach. Ponadto to nie pracuje, nie studiuje i nie jest w żadnym, legalnym związku małżeńskim żeby posiadać stały pobyt. Nie podróżuje, nie zwiedza
Czy Marcin z kanału Popatrz Wieprz ma jakieś papiery na pobyt w Kambodży? Pozostali Polacy ciągle jedzą do Tajlandii czy Chin, a ten konsekwentnie snuje się jedynie motorkiem wokół domu. Wyjazd za granicę dostarczyłby mu contentu na pół roku na pewno by nie ukrył tego na vlogach. Ponadto to nie pracuje, nie studiuje i nie jest w żadnym, legalnym związku małżeńskim żeby posiadać stały pobyt. Nie podróżuje, nie zwiedza

źródło: comment_1597475717TJdi3bCoRFAXgsvaA1NKEy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ps. Nie, po 30 magicznie się wami nie zainteresują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Chyba, że zostanę same z dwójką dzieci. Wtedy to nieważne jak wygląda, ważne aby dbał i dawał poczucie bezpieczeństwa.
Ach ta miłość, chyba nigdy jej nie zrozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wartość facetów może rosnąć, którzy są na wysokich stanowiskach i są bogaci. Ale dla kogoś kto nie jest blisko średniej krajowej, nie ma mieszkania, to prawie żadna kobieta nawet nie splunie nawet
Ty patrzysz z pozycji co ktoś mi, a nie co Ty komuś. Z góry jesteś nastawiona na zyskiwanie czegoś w relacji, a nie na tym to polega.
Kiedyś zakładałem że każdy jest np dobry, ma empatię itp, a w praktyce trzeba się
Paradoks polega na tym, że dla większości kobiet moja wartość nie ma znaczenia a dla kobiet liczy się co innego.
zwiąże się z taką która będzie wiedziała co ma i też dla niej będzie to standardem.
Czyli prędzej