Aktywne Wpisy
kimczix +2
gdybyście nie odczuwali stresu, to co byście zrobili
Linnior88 +13
Pamiętam jak kiedyś nad zalewem byłam z koleżanką i jakiś koleś przyszedł walić gruchę koło nas
Ja się tylko skrzywiłam z zażenowaniem i powiedziałam "weź to schowaj , ja #!$%@? "
Mogłam mu jeszcze foto zrobić i wszędzie rozwiesić
Ja się tylko skrzywiłam z zażenowaniem i powiedziałam "weź to schowaj , ja #!$%@? "
Mogłam mu jeszcze foto zrobić i wszędzie rozwiesić
Mam ręce dość wrażliwe na temperaturę i chciałbym wygodnie móc coś wyjąć z piekarnika nie spiesząc się (bo zawsze o coś wtedy zawadzę, uderzę, itp.). Obecnie używam do tego poskładanej szmatki, ale jak mi się ześlizgnie ręka to nie jest przyjemnie. xD
#gotujzwykopem #kuchnia
https://duka.com/media/cache/gallery/rc/jyvdcvci/images/16/1689/_duka_silver_1213190_rekawica_kuchenna_1.jpg
Bawełniane są spoko jak do około 220 potrzebujesz
Jak ponad to to aramidowe
Jak ciężkie rzeczy to bawełniane mogą mieć przewagę (spłaszczony aramid słabo chroni)
Jak do mokrych to silikonowe
Ja jak mam żeliwo (8kg) rozgrzane do 300 stopni i mam tam dać chleb, to tylko aramidowe. W silikonie bym się poparzył a bawełniane mi się przypalały ;p