Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +15
O pieronie! Obczajcie to:
* Google zaprezentowało Veo 3 — generator wideo, który potrafi również tworzyć i integrować dźwięk.
* To narzędzie konkuruje z generatorem Sora firmy OpenAI, jednak jego zdolność do dodawania dźwięku do tworzonych filmów stanowi istotną różnicę.
*
* Google zaprezentowało Veo 3 — generator wideo, który potrafi również tworzyć i integrować dźwięk.
* To narzędzie konkuruje z generatorem Sora firmy OpenAI, jednak jego zdolność do dodawania dźwięku do tworzonych filmów stanowi istotną różnicę.
*
źródło: fwhnedczgare1
Pobierz

Rougelord +16
sobie chłop wypije zaraz kawę z kubka po jogurcie #pracbaza
źródło: 1000012984
Pobierz

Milicjanci w Berezie zmienili numery na swoim samochodzie… Z białoruskiego na polski.
Takie info z telegrama.
#bialorus
źródło: comment_1597404511bRUKU6s2dAoJx3kaGpwVyH.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Potem pewnie został wyeksportowany, a tablice komuś się "przydały".
Dla pojazdu: TOYOTA YARIS
Zakład odpowiedzialny: AXA UBEZPIECZENIA TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ I REASEKURACJI S.A
źródło: comment_1597429437tqB42WF2teffEbTOwtWGax.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Mam_cie_w_dupie: Taki szczegół: nie mennica, lecz Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych.
Komentarz usunięty przez moderatora
Prawda.Tak samo zdobyć łuski z napisem Made in Poland to żaden problem.Wystarczy jedna wizyta na polskiej strzelnicy.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Naprawdę,to są tanie i proste chwyty,a działają świetnie.Pamiętam chyba nawet aferę,że na Ukrainie walczą Polscy najemnicy bo auta na polskich numerach tam ktoś sfotografował.
Jakie są komentarze ludzi???
Nie mam Telegrama,a nie mogę znaleźć źródła.Na stronie na fejsie nie ma o tym słowa,a bez aplikacji nie da się wszystkiego przeczytać.
Ciekawe czy naklejkę na szybie też mają???( ͡° ͜ʖ ͡°)