Wpis z mikrobloga

@Piwniczny_haker: Koleś się ustawił, ma międzynarodową firmę i robi śmieszne filmiki do internetu. Wykopki piwniczaki go nienawidzą.
Pochwal się dla odmiany swoim życiem matrymonialnym, albo problemami rodzinnymi. Też się pośmiejemy.
  • Odpowiedz
@Piwniczny_haker: pamietam jak w szczytowym okresie atencjusz mial kolo 30tys/ miesiac na patronie, wchodze teraz- 2800 xDDD ladnie go musi dupka piec ze nie splywa darmowy hajsik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 32
@Piwniczny_haker niestety, ten człowiek stracił w moich oczach. Jak na początku jego kariery, na YT całkiem przyjemnie mi się go oglądało, tak teraz, jest on ciężki to przetrawienia. Bardzo na minus, oceniam zagrywki emocjonalne, które wykorzystywał, do podbijania filmików. Widocznie w algorytmach, robienie płaku płaku, odbijało się sporymi zasięgami.
  • Odpowiedz
@Piwniczny_haker: tradycyjnie jak przychodzi temat gonciarza i ktoś śmie go skrytykować to okazuje się, że jest zawistnym hejterem i jeszcze jest wzywany do opowiedzenia szczegółów ze swojego życia, bo napewno ma gorzej. Też kiedyś oglądałem i też byłem świadkiem degrengolady, w tym momencie to są już jakieś ostatnie podrygi i żebranie o atencję na wszelkie sposoby.
  • Odpowiedz