Wpis z mikrobloga

Jarek to chyba jedyny jakże zacny jutuber w Polsce, który pomimo stałego odpływu subskrypcji, spadku liczby wyświetleń na kanale, znacznie mniejszych zasięgach niż para z ul. Szkolnej, zawsze na lajtach zbiera grubo powyżej zamierzonego celu, często w donejtach po 50, 100 zł albo w grubej walucie zagranicznej, tendencja stale wzrostowa. Zazdroszczę mu sukcesu jaki odniósł w życiu.

I powiem tak, nie wiem ale się domyślam, mądrzejsze o tym nie wspomnieć, to wcale niepodobne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ten wpis nie ma na celu obrażania. Jest to fikcja.
#kononowicz #mexicano #patostreamy
  • 21
@tenportaltodno: u peżota nie ma paypala, więc nie wycofasz. A i paypal często odmawia zwrotu. Ja myślę, że to jakaś pralnia pieniędzy, dopóki nie zobaczę wyciągu z konta to nigdy w życiu nie uwierzę. #!$%@? od 4:50 się wypowiedział na ten temat i w sumie mam podobne zdanie o tym
Widzę wszyscy mądrzy, ale nikt nie wspomniał o tym, że jest coś takiego jak test donate - tak jak US17 wysyłał 0,01 PLN Ś.P. Jankowi R. bo Rodo to tak moderatorzy menela mogą mu wysyłać testowe donejty po 100, 50 pln.

Przyznał się do tego Góral, jest to znana praktyka. Nie trzeba mieć pieniędzy, żeby wysyłać test donejt.

Poza tym jeśli to są te same osoby wpłacające to gratuluje im głupoty, bo