Aktywne Wpisy
Kibice Realu to jest dla mnie odklejka zupełnie innej kategorii. Cały mecz klepani jak pośladki striptizerki, dogrywka na czas jak szczury i tylko autobus a teraz czytam NAJLEPSZY KLUB, CZAMPIONS MENTALITY, CARLO NAJLEPSZY TRENER xD
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
ja poerdole jestem Barceloniarz i umiem przyznać że zasłużenie wczoraj odpadli bo grali #!$%@?, Araujo dzban i Cancelo jeszcze większy, ale wy po tych meczach jakby zupełnie inną piszecie historie - do #!$%@? nędzy przyznajcie, że się
bezpravkano207 +48
#kononowicz Jak wydało się, że pyczasty to CEO.:
1. Dostaję dziś pismo od moich adwokatów, żebym się do niego odniósł.
2. Amator pimple tv skarży się w nich sądowi, że obrażam go nadal na wykopie.
3. Na dowód screeny moich wpisów, w których jadę po ... pyczastym i jego matce jak po mopru.
4. Kurtyna.
1. Dostaję dziś pismo od moich adwokatów, żebym się do niego odniósł.
2. Amator pimple tv skarży się w nich sądowi, że obrażam go nadal na wykopie.
3. Na dowód screeny moich wpisów, w których jadę po ... pyczastym i jego matce jak po mopru.
4. Kurtyna.
Czy korwin staje się oficjalnie dobudówką narodowców i Bosaka w partii o nazwie Konfederacja?
- nacjonalizm ponad wszystko, walić Białorusinów
- ateiści to debile
- działania w sprawie lgbt za słabe
Czy to już gra o bycie bardziej skrajnym od PiSu w czasach, kiedy PiS próbuje ich wykluczyć z życia politycznego i nerwowo próbują się chwytać jeszcze większego radykalizmu? A może głupota? Czy też wypływ myśli narodowców, który zawładnął już większością wypowiedzi polityków tej partii?
Czy pan Wilk i Korwin przesiąknęli poglądami Bosaka?
Buk, honor, włoszczyzna.
@piururo: ryzykowny wniosek, biorąc pod uwagę dawne wypowiedzi Korwina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie tylko zastanawia dlaczego narodowi fundamentaliści akceptują Korwina ktorego życie jest zaprzeczeniem wartości konserwatywnych.