Aktywne Wpisy
tyr3q360 +497
niegwynebleid +289
- wprowadźmy przepisy jak w Szwajcarii czy Norwegii, gdzie płaci się mandaty od procentu zarobków, przez co kara boli tak samo biednego jak bogatego, bo tak to kary są śmiesznie niskie!!1
- polska wprowadza konfiskatę pojazdu za jazdę po alkoholu, przez co kara dla bogatego jest podobnie dotkliwa jak dla biednego
- nie no, tak nie wolno! A prawo, Bóg i demokracja? Musimy bronić bogatych i ciężej pracować! Obniżmy też podatki najbogatszym!
- polska wprowadza konfiskatę pojazdu za jazdę po alkoholu, przez co kara dla bogatego jest podobnie dotkliwa jak dla biednego
- nie no, tak nie wolno! A prawo, Bóg i demokracja? Musimy bronić bogatych i ciężej pracować! Obniżmy też podatki najbogatszym!
Byłem dzisiaj oglądać nowe okulary u babki w sklepie, ceny ma około 450 za załóżmy markowe oprawki POLO które kosztują w necie 700.
Czy zna ktoś źródło gdzie można kupić podróbki markowych okularów?
Załóżmy np
Polo pH 2202 5284
Albo davidoff mod. 93067 - 6100
Szukałem ale nie mogę znaleźć ( ͡° ʖ̯ ͡°) #okulary #optyka #okulista #chinskiecuda #chinskiekody #podrobki
https://allegro.pl/oferta/davidoff-mod-204-005-nowa-oprawa-7688305828?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_zdrowie_hb_health&ev_adgr=Inne
700 - to cena dla frajerów - prawdziwa cebula jest wtedy gdy obczajasz w sklepie i kupujesz na necie
zobacz sobie oprawki na firmoo