Aktywne Wpisy
XzTRuLeZ +5
Cześć, niebieski LvL 25. Generalnie stoję w kropce i chyba potrzebuje opinii innych osób, gdyż uważam opinie moich znajomych, rodziny za mało obiektywną. Mój siedmio letni związek + pół roku narzeczeństwa, się rozpada (Albo już się rozpadł). Ogólnie, od początku.
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
Niebieski LvL 25 troszkę związek mi się sypie 6 lat + 6 msc narzeczeństwa, wyleje wiadro pomyj, potrzebuje opinii bo nie wiem co robić.
Pierwsze pół roku do roku miodzio, była tylko
MathLord +201
Dla wszystkich, którzy uważają że nie powinniśmy pomagać Ukrainie:
#ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji
#ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji
No to przechodząc do meritum, założyłem trollkonto na tinderze jako laska 8/10, umawiałem się tam z jakimś typem w barze czy innym miejscu ogólnie dostępnym, kopiowałem profil tego typa zakładając nowe konto i z tego konta umawiałem się z geyami jako ten typ xD
#!$%@? wyobraźcie sobie zdziwienie typa co przyszedł na randkę z loszką 8/10 gdy nagle podbija do niego gay i go podrywa z imienia i mówi o wspólnej rozmowie xD
Mam zamiar w najbliższym czasie zrobić tak znowu tylko tym razem pójdę poobserwować jak gay podbija do typa xD Teraz nie mogłem bo chory leżę od 3 dni, mam nadzieję że to nie korona i nie zdechnę xD
#przegryw #tinder #bekazlewactwa #lgbt
Komentarz usunięty przez autora
O tym, ze sie wkurzyli to normalka ale jedna para podziekowala za to, ze ich zeswatala (ʘ‿ʘ)
@Asddes:
@kubex_to_ja:
widzę, że zdania są podzielone - osobiście zgadzam się z wami oboma ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)