Wpis z mikrobloga

Witajcie bracia pogrążeni w przegrywie, miałem ostatnio bana i tak się nudziłem, że wymyśliłem opus magnum, sposób na trollowanie zarówno normików jak i lgbtasów jednocześnie

No to przechodząc do meritum, założyłem trollkonto na tinderze jako laska 8/10, umawiałem się tam z jakimś typem w barze czy innym miejscu ogólnie dostępnym, kopiowałem profil tego typa zakładając nowe konto i z tego konta umawiałem się z geyami jako ten typ xD

#!$%@? wyobraźcie sobie zdziwienie typa co przyszedł na randkę z loszką 8/10 gdy nagle podbija do niego gay i go podrywa z imienia i mówi o wspólnej rozmowie xD

Mam zamiar w najbliższym czasie zrobić tak znowu tylko tym razem pójdę poobserwować jak gay podbija do typa xD Teraz nie mogłem bo chory leżę od 3 dni, mam nadzieję że to nie korona i nie zdechnę xD

#przegryw #tinder #bekazlewactwa #lgbt
z.....s - Witajcie bracia pogrążeni w przegrywie, miałem ostatnio bana i tak się nudz...

źródło: comment_1597052269rZ4fD7B8ObsebF38jJhRzJ.jpg

Pobierz
  • 30
@zartos: trzeba by jeszcze zrobic na odwrot,konto chada 9/10,197cm,kwadratowa szczeka,10pak na brzuchu,idealna linia wlosow norwood 0.Femoid czeka i sie napala,mysli z niecierpliowscia "gdzie jest chad???Oby szybko przyjechal bo siedzi tam jakis stulej i sie do mnie usmiecha,pewnie mnie z kims pomylil spierdox haha".Potem jej zdziwienie kiedy ty ponawypisywales do 100kg ulanego 168cm mirka zeby przywiatal sie soczystym calusem z jezyczkiem i zlapaniem za dupke ( ͡° ͜ʖ ͡°
#!$%@? już myślałem że nie możecie niżej upaść...

@Asddes:

xD wołaj jak będzie się coś ciekawego działo :D

@kubex_to_ja:
widzę, że zdania są podzielone - osobiście zgadzam się z wami oboma ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)