Wpis z mikrobloga

#dzieci #warszawa #rozrywka
Siemanko, siostra podrzuca mi na weekend swojego 9 letniego syna. Co można z takim dzieciakiem porobić w wolnym czasie? póki co planuje zabrać go na gokarty, do kina, a jak pogoda dopisze to park Moczydło. Możecie podsunąć jeszcze jakiś pomysł?
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PaniBulwa: dlaczego? mniejsze dzieci lubia place zabaw, starsze mają kręgle -wiele dzieci to lubi. są też takie plaec które dość regularnie odwiedzam,ale z racji urlopu nie pamietam, jak sobie przypomne to ci napisze :) a co do zoo, kwestia dyskusjna, wiekszosc dzieci lubi -a czy to ok moralnie, to wasza decyzja ;)
  • Odpowiedz
@plonace_kalosze: no niby spoko pomysł, ale co taki dzieciak może wiedzieć jakie możliwości są w Warszawie (chodzi oczywiście o rozrywkę), bo na codzień mieszka w miasteczku 10k mieszkańcow. Więc i tak szukam pomysłow, żeby w ogóle móc mu coś zaproponować, żeby sam zdecydował co chce robić.

@Szamotowy_Marian: tabletu brak - chcę wykorzystać ten czas i spędzić go aktywnie, ale brakuje mi pomysłów.
  • Odpowiedz
@PaniBulwa: proponuje park linowy - np. ten w lesie bielańskim, a potem pójście na lody do lodziarni na gwiazdzistej - a potem może plac zabaw na kępie potockiej od strony żoliborza (jest fajny :))
  • Odpowiedz