Aktywne Wpisy
m__b +74
Cześć Wykopowicze!
Od początku istnienia Wykopu staramy się, żeby to miejsce było wszystkich przestrzenią do swobodnej dyskusji, gdzie każdy z nas może wyrazić swoje zdanie bez obaw o cenzurę. To dla nas niezwykle ważne, bo to właśnie nasza niezależność sprawia, że Wykop jest takim wyjątkowym miejscem.
Jednocześnie, chcemy aby każdy mógł czuć się dobrze w przestrzeni jaką jest Wykop. Uważamy, że wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Dajemy każdemu swobodę wypowiedzi, ale zależy nam na tym, aby używane w dyskusji słowa nie raziły niczyich uczuć.
W związku z tym zdecydowaliśmy się wprowadzić pewne ograniczenia widoczności słów, które uważane są za kontrowersyjne. Mamy nadzieję, że dzięki temu, nawet najbardziej gorąca wymiana zdań nie sprawi, że ktoś poczuje się źle.
Od początku istnienia Wykopu staramy się, żeby to miejsce było wszystkich przestrzenią do swobodnej dyskusji, gdzie każdy z nas może wyrazić swoje zdanie bez obaw o cenzurę. To dla nas niezwykle ważne, bo to właśnie nasza niezależność sprawia, że Wykop jest takim wyjątkowym miejscem.
Jednocześnie, chcemy aby każdy mógł czuć się dobrze w przestrzeni jaką jest Wykop. Uważamy, że wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Dajemy każdemu swobodę wypowiedzi, ale zależy nam na tym, aby używane w dyskusji słowa nie raziły niczyich uczuć.
W związku z tym zdecydowaliśmy się wprowadzić pewne ograniczenia widoczności słów, które uważane są za kontrowersyjne. Mamy nadzieję, że dzięki temu, nawet najbardziej gorąca wymiana zdań nie sprawi, że ktoś poczuje się źle.
ForTravelSayYes +650
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda #l-------------j #z-------------j #l-------------j #z-------------j
#pogoda #l-------------j #z-------------j #l-------------j #z-------------j
Na drugi dzień mówi taka zmartwiona że drugi raz jej się tak stało że po niedużej ilości alkoholu totalnie urwał jej się film. Nie pamięta około pół godziny zanim poszła i tego jak poszła się położyć. Co to może być? Nigdy tak nie było, dziwne trochę...
Słyszałam taką teorię że jeśli np. urwie nam się film po 400ml wódki to ten limit się skraca. Czyli kolejny raz urwie się po 390ml i tak co raz mniej, osoby którym się często film urywa finalnie tracą świadomość po 200ml czy mniej. Słyszeliście coś o tym czy to prawda? Mi się akurat film nigdy nie urywa praktycznie, żeby mi się urwał musiałabym stracić zdolność wypowiadania się i chodzenia. Jest tu jakiś ekspert? #pytaniedoeksperta
@Plotkova99: XDDDDDDDD
@CzajkaRuchajka: Nie, pije raz na 2 tygodnie tak jak i ja z resztą bo tak średnio co tyle jest jakaś okazja. Tatko piwko popije czasem Mama tylko weekendowo.
@paczelok: Prawda
@Karbon315: Nie? :D
Po co jakieś dziwne teorie xd
A twoja mama może mieć problemy zdrowotne. Kuzyn mój tak kiedyś miał, że 2 piwa i seta go załatwiła (wcześniej piliśmy po 0,7 i było ok) i było to impulsem do przebadania się i znalezienia przyczyny.
Twój nick pochodzi chyba od nazwy miejscowości co?
Tak, mój nick pochodzi od nazwy miejscowości.
Komentarz usunięty przez autora
@RecussDH: Racja ;) Ale wtedy ludzie Ci nie ufają
@kolanin: Ściemniasz ;3