Aktywne Wpisy

SynMichaua +573
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
źródło: IMG_9948
Pobierz
SzczotkaMiedziana +645
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czekam na koniec turystów.
#morze #turystyka #wakacje
źródło: comment_1596954283THzDfyjYeJorC5oBtx6lug.jpg
PobierzTereny w pierwszym rzędzie będą okupowane do 21:00 czasu środkowoeuropejskiego. Aneksji będzie można dokonać jedynie od 21 do 4 nad ranem xD Putinowałbym te tereny xD
@TakiTaki:
-ograniczenie przestrzeni dla psa/dziecka żeby nie przeszkadzać innym
-ochrona przed wiatrem niosącym piasek
@TakiTaki: jak ktoś stawia to ma powód, może namiastka odrobiny prywatności, może ochrona przed piachem/wiatrem, może po prostu mu się kolor podoba, może żeby triggerować pelikany, którym dwa lata temu zaczęto wmawiać, że parawany są faux pas. Co cię to obchodzi?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Na szczęście nawet nad morzem takie cuda są tylko na krótkich odcinkach plaży strzeżonej. Odejdziesz dosłownie 200 metrów dalej na niestrzeżoną i mało kto tam jest. Można się rozłożyć i mieć 100 metrów kwadratowych plaży dla siebie. Jest oczywiście pewne ryzyko bo to plaża niestrzeżona. Ale jak zastosujesz kilka prostych trików:
-nie bierz tam gówniaków
-nie właź do wody n------y
-nie wypływaj c--j
Co za przegryw z ciebie.
Oni są już pół dnia na plaży a ty dalej pewnie w piwnicy.
Parawany w niczym nie przeszkadzają a teraz nawet pomagają. Jak mieszkasz niedaleko plaży to powinieneś wiedzieć, a tak to mam wątpliwość czy ty mieszkasz gdzieś