Wpis z mikrobloga

@ragnar-lodbrok-1992: nie rozumiem, mają takie same prawa jak wszyscy, jeśli ktoś chce być gejem czy lesbijką to co obchodzi to reszte społeczeństwa, może kiedyś ludzie zwracali na to uwagę ale w tych czasach bedąc na bulwarach widziałem nie raz parę lesbijek trzymających się za rękę czy będąc na nowym świecie parę gejów którzy szli przez ulicę wtuleni do siebie i nikt nie zwracał im uwagi czy nawet patrzył się krzywo,
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vin42: no ale wcześniej byłeś skądś pewien że żadnego geja tam nie ma, interesuje mnie to dlaczego tak myślisz.

@obszarnik: nigdzie nie napisałem że jestem pewien nie konfabuluj bo to nie ładnie, ale za to w stylu lewusów.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vin42: "pewnie i tak żadnego geja nie ma". Czyli pisząc to byłeś świadomy że raczej jakiś jest, tak?

@obszarnik: widzę że nawet dobrze polskiego języka nie znasz to o czym z tobą rozmawiać?
  • Odpowiedz
@Pepe_Roni: taka tylko drobna uwaga - moja siostra ma 30 lat, a wygląda na jakieś 15-16 i w sklepach ją zawsze o dowód pytają, więc nie zawsze wygląd idzie w parze z wiekiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Obstawiam, że większość ma jednak min. 20 lat.
  • Odpowiedz