Wpis z mikrobloga

Też macie wrażenie, że #s--s jest przereklamowany po całości? Przed pierwszym razem całość wydawała mi się być rewelacyjna, strasznie emocjonująca itd., ale z perspektywy czasu dochodzę do wniosku, że znacznie lepsze jest wyjście z dobrym znajomym na burgera i rozmowa przy w----y chociażby o polityce, zamiast spędzania kolejny raz wieczoru z różową przy winie, filmie i seksach w ten sam, monotonny sposób...
To wpychanie seksu wszędzie gdzie się da ( reklamy, filmy, teledyski itd. ) też uważam za jakieś kompletne nieporozumienie.
#zwiazki #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #przemyslenia #pytanie
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrPawlo112: O krwa; aż dam plusa ( a bardzo rzadko plusuję wpisy - możesz zobaczyć to po stosunku wpisów / komentarzy do plusów u mnie). Jeżeli nie jestem mocno pijany to też mam moralniaka z identycznego powodu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Jest przereklamowany, ale za to jaki fajny ( ͡° ͜ʖ ͡°). Tylko nie ma fajerwerków i wcale nie jest to az takie, bardziej normalne.
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: no bo to właśnie normalna sprawa, tylko incele i małolaty robią z tego niewiadomo co. Jak już zaczniesz to wydaje ci się to naturalne. Chociaż nie ukrywam, że jak jest lepszy dzień plus odpowiednio responsywna laska, która lubi i wie co i jak, to jednak potrafi dać to dużą satysfakcję :)
  • Odpowiedz
@Olsea: Dla kobiet s--s jest bardziej przyjemny, a OP chyba ma na myśli bardziej facetów. Osobiście jakoś nie czuję fascynacji seksem, albo po prostu miałem (nie)przyjemność uprawiać go z kłodami, które skakały od niechcenia bo się zmęczą XD
  • Odpowiedz
@Olsea: @1_na_10: Dla mnie s--s (jak jeszcze ruchałem, teraz mam przerwę od tych zwierzęcych instynktów) to bardziej to traktowałem jak spuszczenie ciśnienia, jak napicie się kawy z rana dla pobudzenia, jak wjechanie starej babie na pasy w 2007 (#pdk). No po prostu s--s jest strasznie mechaniczny i przereklamowany
  • Odpowiedz
@Olsea: Fajerwerki są może tylko za pierwszym razem z nową osobą, jeżeli jesteś po alko ( pierwszy raz z nową osobą to wiadomo - ogromna ilość emocji, ten fajny rodzaj niepewności itd. i alko do tego - a więc jeszcze spotęgowanie tych emocji ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
@1_na_10: Ja pamiętam, że po kilku(nastu?) pierwszych razach poczułem się rozczarowany, bo myślałem, że to wszystko
  • Odpowiedz
Też macie wrażenie, że #s--s jest przereklamowany po całości?

@kimjajestem999: W zbyt prosty sposób przedstawiasz problem. Nie ma dobrej, właściwej odpowiedzi na to pytanie. W mediach oczywiście jest przereklamowany, ale nie bardziej niż np. produkty Apple. Jest z tego pieniądz, to się reklamuje.

Główny problem tkwi w tym, że nie jesteśmy monogamicznymi zwierzętami, a Kościół i kobiety chciałyby, aby tak było. Gdybyś miał co kilka dni inną, to by to
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: Beka z ruchania- jak k---a to w ogóle można to robić przecież to jest tak prymitywne że ja p------e. Jakies k---a dziwne frykcyjne ruchy w tą i z powrotem robione kawałkiem odstającego mięsa którym na co dzień się sika i wkladanie go w obleśną samicza szparę oblepioną obrzydliwym śluzem, no k---a, jeszcze do tego jakieś pozycje, zabawki, wibratory, kajdanki gra wstępna, przebieranie się za jakieś postacie k---a ruchanie to
  • Odpowiedz
@Issac: @MrPawlo112: @Olsea: @1_na_10: @Vikingen: @Adwokat_Boga: Generalnie to s--s faktycznie był ( i w niektórych środowiskach nadal jest ) czymś wyjątkowym, ale wiadomo - potem przyszedł skrajny feminizm, fanatyczny liberalizm i rewolucja seksualna, które wpychają s--s wszędzie gdzie się da i potem wielkie zdziwienie, że stracił on na wyjątkowości niemal całkowicie. That's the main reason
  • Odpowiedz
No nie, tak sobie wymyśliłem że szansa na syfa jest wprost proporcjonalna do ilości partnerów seksualnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@MrPawlo112: Jakość też ma znaczenie. Zresztą napisałem tamto hipotetycznie. Gdyby społeczeństwo było inaczej skonstruowane, to albo byłyby już odpowiednie szczepionki, albo szybkie i częste testy.
Nie chce mi się tego ciągnąć. Ode mnie tyle, że bardziej tęsknię za przytulaniem i zwykłymi pocałunkami niż za seksem, choć
  • Odpowiedz
Ode mnie tyle, że bardziej tęsknię za przytulaniem i zwykłymi pocałunkami niż za seksem, choć pewnie to też kwestia tego, że możesz zjechać sobie na ręcznym, a przytulić i pocałować sam siebie niespecjalnie.

@Adwokat_Boga: Też racja, ale do czego jest umiejętne okręcanie kocyka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adwokat_Boga: > Gdybyś miał co kilka dni inną, to by to zupełnie inaczej wyglądało.

No nie wiem, właśnie w dłuższej relacji możesz się dograć, dziewczyna wie co lubisz, Ty wiesz co ona. Tylko łatwo właśnie wtedy wpaść w schemat.
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: Tak jak napisałem, dla faceta jest mniej przyjemny, też głównie z tego, że przyzwyczajamy się do bodźców waląc konia i zazwyczaj ręka odda lepsze wrażenie po czasie niż s--s z wiadomych przyczyn. Ale dla kobiet jest o wiele przyjemniejszy od zabawek czy palców, kobietą nie jestem więc tego nie wyjaśnię, ale kobiety wolą jak je palcujesz, niż one same siebie, d---o jest dosyć sztuczne, ale przyjemne, w porównaniu do
  • Odpowiedz
@kimjajestem999: to raz, ale też ludzie mają teraz więcej rozrywek. Kiedyś nie można było sobie marnować życia na pleju albo przeglądaniu wykopu, to ludzie musieli się r----ć, żeby jakoś się zająć ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz