Wpis z mikrobloga

https://www.wykop.pl/artykul/5638345/uzytkownik-nox--dlawienie-knaga-bullying-oddawanie-stolca-i-ciekawostki/

Apropo tego posta..

Nie chcę wsadzać kija w mrowisko ale najpopularniejsi userzy #neuropa jak Kozajsza, PrintScreen, yuim, CzajnikZniszczenia i wielu innych na tzw. "lewicowym" discordzie bardzo swobodnie sobie używają słów ped..ły, czar..chy, tran..y itp. po czym idą na wykop i mówią ludziom, że nie wolno takiego języka używać. Kiedy się temu sprzeciwiłem już (kilka miesięcy temu) zostałem wyrzucony. Niestety rynsztokowe słownictwo, a wręcz hipokryzja to nie jest żadna nowość u części osób z tego tagu. I piszę to jako osoba która udziela się tutaj już od 6 lat.

#neuropa #4konserwy i chyba pierwszy raz ever otaguję #bekazlewactwa
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tzw. "lewicowym" discordzie bardzo swobodnie sobie używają słów ped..ły, czar..chy, tran..y itp. po czym idą na wykop

@Holiday: gdyby tak było to bym nie musiał stamtąd w---------ć, tam napisanie że biedne mudziny musza plądrować sklepy to straszny rasizm, no i to to moja biała wina że murzyny sie nie uczo i żyją w gettach
  • Odpowiedz
Ja nie biorę udziału w dyskusjach na temat BLM bo ten temat mnie kompletnie nie interesuje, dlatego nie zajmę stanowiska w tej sprawie :).

@Neubert: Przy odpwiednio wysokim poziomie zaczadzenia ideologicznego brak stanowiska to też stanowisko.

Nie żebym do czegoś pił, czy cuś - luźna obserwacja.
  • Odpowiedz
@CzajnikZniszczenia:
używanie rynsztokowej mowy nienawiści, bo bardzo edgy discord, no zajebisty dystans

a potem na wykopie pisanie " proszę nie uzywac brzydkich słów, bo osoby lgbt przez to w polsce giną:(".

Hipokryzja lewactwa( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Holiday:

Jeśli zażartuję o swojej orientacji czy użyję słowa na p w stosunku do siebie to oznacza, że nienawidzę sam siebie? ( _)

Nie udawaj, że się wczoraj urodziłeś. Nie porównuj wyzywania nieznajomej osoby do niezbyt ofensywnych żartów w zamkniętym gronie.
  • Odpowiedz