Aktywne Wpisy

Winatuska +372
Najglosniej krzycza o tym zgnilym zachodzie ci co nigdy ze wsi nie wyjechali nie mowiac za granice

Nordri +58
Mirki, 3majcie kciuki, żeby jakoś przeżyć!
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
Dziś zaczynamy, może do końca nie osiwieję xD
#budowadomu #bojesie #stres #bedziedobrze ?
źródło: temp_file1333998152860654698
Pobierz

Apropo tego posta..
Nie chcę wsadzać kija w mrowisko ale najpopularniejsi userzy #neuropa jak Kozajsza, PrintScreen, yuim, CzajnikZniszczenia i wielu innych na tzw. "lewicowym" discordzie bardzo swobodnie sobie używają słów ped..ły, czar..chy, tran..y itp. po czym idą na wykop i mówią ludziom, że nie wolno takiego języka używać. Kiedy się temu sprzeciwiłem już (kilka miesięcy temu) zostałem wyrzucony. Niestety rynsztokowe słownictwo, a wręcz hipokryzja to nie jest żadna nowość u części osób z tego tagu. I piszę to jako osoba która udziela się tutaj już od 6 lat.
#neuropa #4konserwy i chyba pierwszy raz ever otaguję #bekazlewactwa
@Holiday: gdyby tak było to bym nie musiał stamtąd w---------ć, tam napisanie że biedne mudziny musza plądrować sklepy to straszny rasizm, no i to to moja biała wina że murzyny sie nie uczo i żyją w gettach
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_159672178033a2zkK4CMr7Tu7SwNiSnZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ja nie biorę udziału w dyskusjach na temat BLM bo ten temat mnie kompletnie nie interesuje, dlatego nie zajmę stanowiska w tej sprawie :).
A bo mi się nie chce przejmować wszystkimi dramami w internetowym życiu xd.
Ty jesteś tym wielkim orędownikiem i zabraniasz żartów o p-wordach?
Nawet tęczowi cię nie wzięli w swoją obronę bo wyobraź sobie że niektórzy mają dystans xD
@CzajnikZniszczenia: brzuchem do stołu?
@Neubert: Przy odpwiednio wysokim poziomie zaczadzenia ideologicznego brak stanowiska to też stanowisko.
Nie żebym do czegoś pił, czy cuś - luźna obserwacja.
bo chyba mi nie powiesz, że nie masz, bo przecież brak zdania to brak kręgosłupa
używanie rynsztokowej mowy nienawiści, bo bardzo edgy discord, no zajebisty dystans
a potem na wykopie pisanie " proszę nie uzywac brzydkich słów, bo osoby lgbt przez to w polsce giną:(".
Hipokryzja lewactwa( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kjedne: pomarańczowy autysta napina mięśnie bo myśli że coś ugra wojując z chinami, wystarczy?
Jeśli zażartuję o swojej orientacji czy użyję słowa na p w stosunku do siebie to oznacza, że nienawidzę sam siebie? ( ಠ_ಠ)
Nie udawaj, że się wczoraj urodziłeś. Nie porównuj wyzywania nieznajomej osoby do niezbyt ofensywnych żartów w zamkniętym gronie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora