Aktywne Wpisy
pokyw12 +85
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
( ͡º ͜ʖ͡º)
#f1 #powrutcontent
Komentarz usunięty przez autora
@szunis: XD!
Nie powiedział nic nowego, co powiedział ostatnio i Pan Pol ładnie go wyjaśnił, ponownie.
@MrDolar Ale słyszałeś co Pol powiedział o odjazdach Cugowskiego i o jego stronniczości?
@szunis: No powiedział, że ma swoje opinie... Jak każdy? Z resztą sam Pol powiedział, że każdy je ma.
Koleś wpada, robi z siebie debila po raz drugi - bo ostatnio był i mówił dokładnie to samo (te Gerwazy Cugowski na wizji to już w ogóle porażka i bezbek), ale mu przyklaszczą i się cieszy, że "pocisnął Gerwazemu". Choć imo
Ja Cugowskiego już od dłuższego czasu nie słucham, nie czytam i nie oglądam. Próbowałem w Pol Position, ale nie dałem rady.
W szerszym gronie mógłbym go zaakceptować, bo można by skonfrontować jego "teorie" z innymi opiniami i to mogłoby
@szunis: Mówiąc celowo na wizji "Gerwazy Cugowski" i udając, że się pomylił - dwa razy - zrobił z siebie debila. Nikt w hejt parku nie ma pojęcia o co chodzi z "Gerwazym Cugowskim", typek powiedział to tylko po to, żeby się przypodobać ludziom pokroju wykopków ścigałki itd.