Aktywne Wpisy
Lucky_Butterfly +368
kto nigdy nie jadł pizzy tego typu, ten niech się nie nazywa prawdziwym polakiem #pizza
Kryspin013 +184
Przesłuchajcie sobie całego fragmentu do końca. A następnie zobaczcie co Konfederacja #!$%@?ła XDDD
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
#bekazprawakow #konfederacja #bekazkonfederacji #budka #polityka #neuropa
#takaprawda #motoryzacja #samochody #prawojazdy
No i co w tym obrazku jest? Gdzie tam jest mowa o pakowaniu się przed maskę?
@ManiacTeam: Zapominasz dodać: według CIEBIE Panie poważny
@XpedobearX: Cytuję: "więc proszę, nie wpier... mi się pod koła myśląc, że pieszy ma zawsze pierwszeństwo". Tłumaczę, że nie ma, ale przyjdzie jakaś ameba i twierdzi, że oczywiście jest inaczej. No spoko, dość, że głupi, to jeszcze czytać nie umie.
Oraz tych, co to czytają panie xdeku.
A czy Ty wiesz, że ten mem to karykatura innego, który wczoraj był w gorących?
Łohoho, wykop sirius biznes. Trzymajcie powagę na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
@XpedobearX: W którym miejscu? Gdzie ten nacisk?
Skoro musisz, to je noś, powtórzę jeszcze raz, by do tępej głowy dotarło.
@ManiacTeam: W pierwszej odpowiedzi na twój wysryw:
Spoko, zatem jeździj ślepy od słońca i potem płacz. Szyb
Czyli:
To nazywasz naciskiem i próbą argumentacji OBOWIĄZKÓW ZACHOWANIA
@ManiacTeam: O #!$%@? Ci człowieku chodzi? XD Wkleiłem Ci dokładny cytat gdzie prosiłem Cię o wskazanie CO SIĘ SKŁADA NA OBOWIĄZEK ZACHOWANIA SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI a Ty mi wyjeżdżasz z moim komentarzem, gdzie konfrontuję, że okulary
Mi? To ty się #!$%@?łeś jak bezpański pies.
Masz i się #!$%@?: Szczególna ostrożność – pojęcie z ustawy Prawo o ruchu drogowym. Oznacza sposób zachowania na drodze, polegający na zwiększeniu uwagi i dostosowaniu zachowania uczestnika ruchu do warunków i sytuacji zmieniających się na drodze, w stopniu umożliwiającym
@ManiacTeam: hahaha, typ #!$%@?ł zapytanie do google TO MI ODPOWIEDŹ XD Zatem przeczytaj uważnie jeszcze raz moje pytanie (bo widocznie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem) oprócz postowania lakonicznych
#!$%@? mnie obchodzą twoje preferencje. Na moje możesz nawet dawać dupy kosmitom tylko weź się na litość boską określ
@ManiacTeam: Nie jest prosta bo w tej definicji można ująć wszystko i nic, a taki włączający myślenie dzban jak Ty tego nie pojmuje. Tak samo jak nie pojmuje dodatkowych środków bezpieczeństwa oprócz tego CO MUSI lub mu się CHCE. Dlatego jest tutaj pole do dużych interpretacji, tak samo jak i
Jest prosta, tylko jakiś dzban musi wszystko interpretować po swojemu i mózg mu się lasuje od nadmiaru informacji. O ile go posiada.
To według ciebie co musi? Jakie DODATKOWE środki
@ManiacTeam: XDD czyli według Ciebie jak ktoś MYŚLI i zadaje pytania to jest dzbanem? XD Powiedz to prawnikom, prokuratorom i sędziom.
Napisałem Ci już je wcześniej, na samym początku. Uznałeś, że jeśli GORZEJ
Ale ty nie myślisz, nawet nie interpretujesz. Próbujesz mi coś wmówić twierdząc, że ty masz rację i #!$%@? a ja to dowolne wybrać. #!$%@?, chcesz jeździć w okularach przeciwsłonecznych progresywnych to jeździj człowieku, czy ja ci #!$%@? tego zabraniam? Gdzie ci tego zabraniam, że srasz ogniem?
@ManiacTeam: Nic nie próbuję wmówić, a zadałem proste pytanie: "CO SIĘ SKŁADA NA ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI A CO NIE" i nie potrafisz na to odpowiedzieć
@XpedobearX: