Wpis z mikrobloga

Odnoszę się do obrazka bo to on jest powodem dyskusji w tym i tamtym temacie z gorących

No i co w tym obrazku jest? Gdzie tam jest mowa o pakowaniu się przed maskę?

Jak również jestem święcie przekonany, że gdy ktoś kończy zdanie literami XD, to raczej nie jest poważną osobą. Więc nie przeciążaj już mózgu, bo się spocisz.

@ManiacTeam: Zapominasz dodać: według CIEBIE Panie poważny

WYŁĄCZNIE na przejściu dla pieszych
No i co w tym obrazku jest? Gdzie tam jest mowa o pakowaniu się przed maskę?

@XpedobearX: Cytuję: "więc proszę, nie wpier... mi się pod koła myśląc, że pieszy ma zawsze pierwszeństwo". Tłumaczę, że nie ma, ale przyjdzie jakaś ameba i twierdzi, że oczywiście jest inaczej. No spoko, dość, że głupi, to jeszcze czytać nie umie.

Zapominasz dodać: według CIEBIE Panie poważny

Oraz tych, co to czytają panie xdeku.

A o
Cytuję: "więc proszę, nie wpier... mi się pod koła myśląc, że pieszy ma zawsze pierwszeństwo". Tłumaczę, że nie ma, ale przyjdzie jakaś ameba i twierdzi, że oczywiście jest inaczej. No spoko.

A czy Ty wiesz, że ten mem to karykatura innego, który wczoraj był w gorących?

Oraz tych, co to czytają.

Łohoho, wykop sirius biznes. Trzymajcie powagę na portalu ze śmiesznymi obrazkami.

Ze lepiej widzisz w okularach? No spoko, skoro musisz, to
Faktem jest to, że poprosiłem Cię o interpretację wrzuconych przez Ciebie przepisów z naciskiem na "OBOWIĄZEK ZACHOWANIA SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI" i się o to nie pokusiłeś myślicielu.

@XpedobearX: W którym miejscu? Gdzie ten nacisk?

Zapomniałeś dodać "przeciwsłonecznych polaryzowanych", widocznie wolisz być oślepiony słońcem, a potem ewentualny problem argumentować OBOWIĄZKIEM ZACHOWANIA SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI przez pieszego.

Skoro musisz, to je noś, powtórzę jeszcze raz, by do tępej głowy dotarło.
W którym miejscu? Gdzie ten nacisk?

@ManiacTeam: W pierwszej odpowiedzi na twój wysryw:

No i co to mędrku dokładnie oznacza? No proszę, zastosuj prawniczą wykładnię w przepisie, który daje pole do miliona interpretacji. Co dokładnie składa się na OBOWIĄZEK ZACHOWANIA SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI a co jest już poza tym?

Skoro musisz, to je noś, powtórzę jeszcze raz, by do tępej głowy dotarło.

Spoko, zatem jeździj ślepy od słońca i potem płacz. Szyb
@XpedobearX:

W pierwszej odpowiedzi na twój wysryw:

Czyli:

Przeciez okulary z polaryzacja daja w #!$%@?. Jak założyłem do jazdy właśnie w taką pogodę to nie mogłem uwierzyć, że kiedyś jeździłem w zwykłych. Mogę mieć odsłoniętą szybę daszkiem i po prostu jechać. Inteligencję klapka to mają ludzie, którzy każą zwracać jeszcze przechodniom uwagę na fazę słońca i księżyca bo on może nie dostrzec xD

To nazywasz naciskiem i próbą argumentacji OBOWIĄZKÓW ZACHOWANIA
To nazywasz naciskiem i próbą argumentacji OBOWIĄZKÓW ZACHOWANIA SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI przez pieszego? Nie widzę tu nawet tego typu pytania. Naprawdę masz coś z garem pisząc o nieistniejących rzeczach i pultaniem się o brak odpowiedzi na nie.

@ManiacTeam: O #!$%@? Ci człowieku chodzi? XD Wkleiłem Ci dokładny cytat gdzie prosiłem Cię o wskazanie CO SIĘ SKŁADA NA OBOWIĄZEK ZACHOWANIA SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI a Ty mi wyjeżdżasz z moim komentarzem, gdzie konfrontuję, że okulary
@XpedobearX:

O #!$%@? Ci człowieku chodzi?

Mi? To ty się #!$%@?łeś jak bezpański pies.

XD Wkleiłem Ci dokładny cytat gdzie prosiłem Cię o wskazanie CO SIĘ SKŁADA NA OBOWIĄZEK ZACHOWANIA SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI

Masz i się #!$%@?: Szczególna ostrożność – pojęcie z ustawy Prawo o ruchu drogowym. Oznacza sposób zachowania na drodze, polegający na zwiększeniu uwagi i dostosowaniu zachowania uczestnika ruchu do warunków i sytuacji zmieniających się na drodze, w stopniu umożliwiającym
Masz i się #!$%@?: Szczególna ostrożność – pojęcie z ustawy Prawo o ruchu drogowym. Oznacza sposób zachowania na drodze, polegający na zwiększeniu uwagi i dostosowaniu zachowania uczestnika ruchu do warunków i sytuacji zmieniających się na drodze, w stopniu umożliwiającym odpowiednio szybkie reagowanie.

@ManiacTeam: hahaha, typ #!$%@?ł zapytanie do google TO MI ODPOWIEDŹ XD Zatem przeczytaj uważnie jeszcze raz moje pytanie (bo widocznie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem) oprócz postowania lakonicznych
@XpedobearX: Mi wystarczy gotowa formuła która jest prosta, zrozumiała ale wielbiciel dziecięcych cipek znów ma jakiś problem. Pytam się po raz ostatni: tak naprawdę masz problem, bo wciąż nie wiem.

Po raz kolejny wrzucę: wykop sirius biznes, poważny portal ze śmiesznymi obrazkami. Ale mnie przejrzałeś, po 11 latach w końcu mnie rozpoznano!

#!$%@? mnie obchodzą twoje preferencje. Na moje możesz nawet dawać dupy kosmitom tylko weź się na litość boską określ
Mi wystarczy gotowa formuła która jest prosta, zrozumiała Pytam się po raz ostatni: tak naprawdę masz problem, bo wciąż nie wiem.

@ManiacTeam: Nie jest prosta bo w tej definicji można ująć wszystko i nic, a taki włączający myślenie dzban jak Ty tego nie pojmuje. Tak samo jak nie pojmuje dodatkowych środków bezpieczeństwa oprócz tego CO MUSI lub mu się CHCE. Dlatego jest tutaj pole do dużych interpretacji, tak samo jak i
@XpedobearX:

Nie jest prosta bo w tej definicji można ująć wszystko i nic, a taki włączający myślenie dzban jak Ty tego nie pojmuje. Tak samo jak nie pojmuje dodatkowych środków bezpieczeństwa oprócz tego CO MUSI lub mu się CHCE.

Jest prosta, tylko jakiś dzban musi wszystko interpretować po swojemu i mózg mu się lasuje od nadmiaru informacji. O ile go posiada.

CO MUSI

To według ciebie co musi? Jakie DODATKOWE środki
Jest prosta, tylko jakiś dzban musi wszystko interpretować po swojemu i mózg mu się lasuje od nadmiaru informacji. O ile go posiada.

@ManiacTeam: XDD czyli według Ciebie jak ktoś MYŚLI i zadaje pytania to jest dzbanem? XD Powiedz to prawnikom, prokuratorom i sędziom.

To według ciebie co musi? Jakie DODATKOWE środki bezpieczeństwa? Więc pisz jakie, zamieniam się w oko.

Napisałem Ci już je wcześniej, na samym początku. Uznałeś, że jeśli GORZEJ
@XpedobearX:

XDD czyli według Ciebie jak ktoś ZACZYNA MYŚLEĆ i zadaje pytania to jest dzbanem? XD Powiedz to prawnikom, prokuratorom i sędziom.

Ale ty nie myślisz, nawet nie interpretujesz. Próbujesz mi coś wmówić twierdząc, że ty masz rację i #!$%@? a ja to dowolne wybrać. #!$%@?, chcesz jeździć w okularach przeciwsłonecznych progresywnych to jeździj człowieku, czy ja ci #!$%@? tego zabraniam? Gdzie ci tego zabraniam, że srasz ogniem?

Napisałem Ci już
Ale ty nie myślisz, nawet nie interpretujesz. Próbujesz mi coś wmówić twierdząc, że ty masz rację i #!$%@? a ja to dowolne wybrać. #!$%@?, chcesz jeździć w okularach przeciwsłonecznych progresywnych to jeździj człowieku, czy ja ci #!$%@? tego zabraniam? Gdzie ci tego zabraniam, że srasz ogniem?

@ManiacTeam: Nic nie próbuję wmówić, a zadałem proste pytanie: "CO SIĘ SKŁADA NA ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI A CO NIE" i nie potrafisz na to odpowiedzieć
Nic nie próbuję wmówić, a zadałem proste pytanie: "CO SIĘ SKŁADA NA ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI A CO NIE" i nie potrafisz na to odpowiedzieć kompletnie opróćz lakonicznych stwierdzeń albo gotowych formuł z wikipedii. Zrozum, że w takim stwierdzeniu można zawrzeć wszystko oraz połowę rzeczy wykluczyć. Rozumiesz już clue problemu? Poza tym piszemy o polaryzowanych, a nie progresywnych - to dwie inne rzeczy. Szkła progresywne są dla ludzi z wadami wzroku.

@XpedobearX: