Wpis z mikrobloga

@SiemaWaliszKonia, aż tak Cię zabolało, że wyraziłem opinie temat Twojego jakże smiesznego obrazka, który tu zamieściłeś? XD Chyba jesteś obdarowany dodatkowych chromosomem, bo nikt normalny z tego powodu by nie usuwał komentarza i nie blokował. Gość, którego smieszny wpisany Radomiak Radom na wiki Kante nazywa kogoś bezbekiem xD
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SiemaWaliszKonia: UWAGA PRZED PAŃSTWEM! O TO @SiemaWaliszKonia, KTÓRY JEST KIMŚ W TYM ŚWIECIE! MILIONER, WIZJONER I BIZNESMEN! A DO TEGO WYKOPEK! PRAWDZIWY CZŁOWIEK RENESANSU. Jesteś takim nieudacznikiem, że nadal brniesz w to g---o i twierdzisz, że twój humor w internecie jest elitarny zamiast się przyznać do bycia bezbekiem.
  • Odpowiedz
@Delfin69: UWAGA PRZED PAŃSTWEM O TO @Delfin69 NIEUDACZNIK PISZĄCY WYSRYWY, BO KTOŚ NIE MA TAKEIGO SAMEGO HUMORU JAK ON XDDD, hipokryzja lvl hard nieudaczniku, jesteś nikim i upośledzonym bezbekiem, nawet nie musisz tego przyznawać, bo to jest już wiadome, 69, konon, fame mma, elitko xD
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: nazywasz mnie nikim, a jak osoba, która ogląda magicala może byc KIMŚ? Nawet jak się pytam kim w takim razie jesteś, to potrafisz wstawić screena i praktycznie pisać jedno i to samo.
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: raz go obejrzałeś, a potem prosisz, aby Ci ludzie streszczali kiedy jaca wrócił. Jakbyś raz ten tydzień temu to byś się dalej nie interesował, bo już się dowiedziałeś co u niego. No to pochwal się, czym Ty się podnieczas cały czas :3 Może pokażesz mi jakieś swoje zainteresowania, zawsze chciałem wiedzieć, czym się zajmują te wygrywy z elit.
  • Odpowiedz
@Delfin69: Ciekawiło mnie co z nim i tyle, ale jestes zbyt autystyczny, żeby to zrozumieć, jest różnica pomiędzy raz siedzieniem i zapytaniem co sie dalej działo od walenia konia do fake mma, które będzie dopiero za miesiąc ale juz pewnie nahypowany czekasz, bo to jedyna twoja atrakcja w zyciu, fake mma xD przegrywie
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: elitarny humor i jedyne co można robić to tylko walić konia. Jaca w--------a z urzędniczej praktycznie kilka razy w miesiącu, a Ty się podniecasz i walisz do niego konia kiedy wrócił.
  • Odpowiedz
@Delfin69: ale jesteś smieszny, elitarny humor, 69, kononowicz, fame mma, nie oglądałem magicala więc nie wiedzialem ze go tyle wyrzucają proste, jesteś zbyt upuśledzony żeby czytać ze zrozumieniem, mózg ci sie pali, idź spekulowac o swoim fame mma miesiąc przed, bo i tak nic lepszego do roboty nie masz przegrywie
  • Odpowiedz
@SiemaWaliszKonia: i cyk potężny, intelektualny i przede wszystkim bekowy pozer wraca do punktu wyjścia XD Już Ci się kończą pomysły jak możesz odpowiadać i po prostu kopiujesz poprzednie komentarze?
  • Odpowiedz