Aktywne Wpisy

PiersKurczaka +72
Co sobie ostatnio kupiliście fajnego? Ja np. kupiłem sobie chleb, fajny smaczny taki do jedzenia

WypadlemZKajaka +170
Ej Mati, podnieśmy mocno pensje minimalna w montowni w Europy, a przy tym nie inwestujemy w nasz biznes bo inwestorzy zagraniczni są spoko i na pewno się nie zawiną jak się okaże, że koszty im się nie spinają.
Co może pójść nie tak?
Zarobki minimalne oderwane od rynku, ceny nieruchomości oderwane od wartości rynkowej.
Social tak rozdmuchany, że nie opłaca się niektórym pracować.
To jebnie.
#pracbaza #nieruchomosci
Co może pójść nie tak?
Zarobki minimalne oderwane od rynku, ceny nieruchomości oderwane od wartości rynkowej.
Social tak rozdmuchany, że nie opłaca się niektórym pracować.
To jebnie.
#pracbaza #nieruchomosci
źródło: 189268101774d2dandrzej_to_jebnie_1
Pobierz

pytanie więc takie do was, co moglibyście polecić przy zapuszczaniu, jakieś wcierki, specjalne szampony? i co zrobić by się układały i nie były takie puszyste?
a do tego co myślicie o takich włosach, pasuje to w ogóle? pierwszy raz mam takie xD
#wlosy #modameska i #rozowepaski bo wy się znacie
źródło: comment_1596238850RrXLYZKYOIUtIbLWVYfjzF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Powiem Ci tak (jak to wygląda z mojej perspektywy): miałem długie włosy przez kilka lat, później ściąłem na kilka lat i teraz ponownie zapuszczam bo jednak z długimi mi lepiej. I generalnie patrząc z perspektywy czasu, to żałuję że ściąłem.
Teraz masz (a w sumie mamy) jeden z gorszych okrsow, gdy nie można ich jeszcze związać, a są na
I jak dalej masz długie włosy?