Co za żenada na głównej jest w związku z tą POTĘŻNĄ DEWASTACJĄ POMNIKÓW xDDD, usunięcie skutków tego potwornego aktu kosztowało władze miasta zawrotne 0 zł i trwało UWAGA 2 minuty, skandal! #bekazprawakow #neuropa #bekazkatoli #warszawa
@Yurakamisa: Pokaż mi gdzie lewaki przekonują że to dobra akcja? Jesteś pewny że przeglądamy ten sam wykop?
Jedyne co widzę to beka z prawaków, których nie bola ołtarze poniżej albo właśnie spalenie tęczy, wręcz mają z tego ubaw, ale jak ktoś wetknie flagę z tęczą w pomnik Jezusa to nagle "chlip chlip, gdzie Twoja tolerancja? To bezprecedensowy atak!" XD
@tomasz-terlecki: prawaki zawsze srają ze szczęścia, jak lewak o-----e coś minimalnie na granicy, bo mogą wtedy się przez pół roku brandzlować "jak to dobrze, że odmawiam im podstawowych praw, bo to takie dzikusy hehehe"
Na Krakowskim Przedmieściu Chrystus stojący na cokole przy kościele / bazylice pw. św. Krzyża miał na ramieniu krzyż, który dźwiga zawieszoną biało-czerwoną flagę z kirem. Odczytałem to, tak jakby razem z krzyżem dźwigał cierpienie Polski. A mój kolega uznał, że cała zbolała Polska uczestniczy w jego cierpieniu, które razem z krzyżem niesie.
prawaki zawsze srają ze szczęścia, jak lewak o-----e coś minimalnie na granicy, bo mogą wtedy się przez pół roku brandzlować "jak to dobrze, że odmawiam im podstawowych praw, bo to takie dzikusy hehehe"
@Nieprzyjazny_Ziemniak: przecież Tobie podobni robią to samo. Obie "strony" są g---o warte
#bekazprawakow #neuropa #bekazkatoli #warszawa
Jedyne co widzę to beka z prawaków, których nie bola ołtarze poniżej albo właśnie spalenie tęczy, wręcz mają z tego ubaw, ale jak ktoś wetknie flagę z tęczą w pomnik Jezusa to nagle "chlip chlip, gdzie Twoja tolerancja? To bezprecedensowy atak!" XD
Tak jak pan galopujący major powiedział. ***, ** nic
Tęcza nie jest symbolem kultu religijnego, nie jest podobno nawet symbolem ideologii, bo LGBT, to podobno nie ideologoia.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
http://www.brusy.net/portal2/2016-04-28-13-17-23/historia/70-rocznice/2162-10-rocznica-tragedii-smolenskiej-zaloba.html
@Nieprzyjazny_Ziemniak: przecież Tobie podobni robią to samo. Obie "strony" są g---o warte