Wpis z mikrobloga

@Nekyoo: no to jak łapać te spadające noże? W jaki sposób jesteś w stanie przewidzieć głębokość korekty w okresie 15-20 min? To tylko kwestia czucia i nie da się tego robić z głową, bo nie stoją za tym żadne analizy. Równie dobrze mogło pójść 100 tys. akcji więcej i odbić mniej.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zawodowi3c: analiza arkusza zleceń i wolumenu, w moim przypadku ulubione są wejścia po większych zrzutach wolumenów. Wiem, że to spekulacja, ale jeśli obserwujesz dłużej dany papier to jesteś w stanie z umiarkowanym prawdopodobieństwem to ocenić. Jeżeli to tylko szczęście to muszę być regularnym szczęściarzem i nie przeszkadza mi to :)
  • Odpowiedz
analiza arkusza zleceń i wolumenu, w moim przypadku ulubione są wejścia po większych zrzutach wolumenów. Wiem, że to spekulacja, ale jeśli obserwujesz dłużej dany papier to jesteś w stanie z umiarkowanym prawdopodobieństwem to ocenić.

@Nekyoo: Jak dla mnie tego nie da się ocenić, bo to nie jest żadna standardowa sytuacja znana z arkusza z poprzednich tygodni. Przemieliło się wtedy ponad milion sztuk papieru w ciągu kilku minut. Największe batony po
  • Odpowiedz