Aktywne Wpisy
Koksixk +3
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?
rtpnX +58
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
Która polonina ladniejsza? Carynska czy wetlinska? Gdyby wybierać jedna z nich? I z której strony schodzić/wchodzić?
@kfffasny: Wetlińska. Jedziesz do Wetliny, zostawiasz auto pod sklepem ABC. Wchodzisz żółtym na Przełęcz Orłowicza. Możesz skoczyć w lewo na Smerek i wrócić na przełęcz. Albo od razu iść w prawo na połoninę. Schodzisz czarnym do Górnej Wetlinki, skąd ~5-6 km wracasz asfaltem do auta.
https://mapa-turystyczna.pl/route/xymy
@lechu_92: mam nadzieję, że w sobotę będzie tam pogoda i cudne widoki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@faramka: bywa różnie, kilka dni temu Halicz ;) ale przynajmniej było pusto :)
@faramka wetlinska właśnie atakujemy jutro :D
@Utero carynska mamy planowo na piątek, zobaczymy jak wyjdzie :D
@kabzior u nas na szczęście pogoda dopisuje w poniedziałek tylko troche popadało, ale na Jawornik i z powrotem nas stargało :D
@kfffasny: fajna opcja to zostawiasz auto w Widełki, łapiesz stopa do UG, idziesz na Tarnicę przez Szeroki Wierch, potem przechodzisz sobie przełęcz goprowców i spokojnie Bukowym wracasz do auta.
@faramka: wiem, następnego dnia spędziłem w podobnej pogodzie wiele godzin szukając jaskiń w Nasiczne :D