Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +347
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +83
#powodz Serce pęka
Co do 9-5 i 2.3 to on ma panewki z plasteliny więc to takie wybieranie między kiłą a rzeżączką xD w 9-3 polecane są benzyny 2.0 i 1.9 diesel
Dobrze jest sprawdzić jak odpala po dłuższym postoju (problemy ze szczelnością układu) i jak odpala na zimnym silniku.
U mnie nigdy nie odpali za pierwszym razem (ale za 2gim zawsze). Trzeba go oszukiwać odcinając czujnik temp. cieczy przy rozruchu (są do tego gotowe moduły), wtedy
Benzyny 2.0t też są w porządku, szczególnie do gazu
@zgreddo: benzyny w 95 to inna historia, silniki starsze o generację, B235 ma swoje problemy olejowe
Najbezpieczniej brać 93 z B207 lub dieslem 1.9
dzięki Państwu rozsądku, którego mi brakowało, po ostatniej lagunie 2 która doprowadziła mnie do ubóstwa, nerwicy i uzależnienia dupska od wygodnego auta, stałem się rozsądnym posiadaczem corolli verso z dieslem d4d chwalonym dniami i nocami przez wielbicieli kicajców. Bez Was skończyłbym z kolejną laguną w niem... skandynawskiej skórze ;-)