Wpis z mikrobloga

@kleboldswaifu: zacznijmy od problemów w rodzinie. Problemy z ojcem?
Skąd wiem, że pchasz się do grobu? Zobacz wpisy div z czarną wstążką na garso.
PS. Oczy nie kłamią.
PPS. Kasę masz, więc zawiast r----------ć na głupoty zrób coś sensownego dla siebie.
Powodzenia.
  • Odpowiedz
@kleboldswaifu: nie będę prawił morałów, ale decyzja o obraniu takiej drogi życiowej nie wzięła się z nikąd. Czy uważasz, że obecny tryb życia jest dla ciebie w długim okresie dobry? Sama pchasz się do grobu. Rozumiem, że na razie jest fajnie, wolność, kasa, podróże, atencja. To przeminie. Szukaj w życiu oparcia i stabilności. Powodzenia.
  • Odpowiedz
@rutekX: Jakbyś nie wiedział poznałam miłość, z którą już w sierpniu zamieszkam. Odłożę sobie jeszcze troszkę kasy przez dwa-trzy miesiące pracy i dalej będę utrzymywać się tylko i wyłącznie z internetu (onlyfans, YouYube)
  • Odpowiedz
@rutekX: Decyzja o takiej drodze wzięła się stąd, że juz mając 15 lat marzyłam o tym zawodzie, chciałam zobaczyć jak to jest, chciałam być pożądana przez mężczyzn (byłam wtedy w związku, w którym facet o mnie nie dbał, zdradzał mnie z prostytutkami, nie chciał uprawiać ze mną seksu, tylko z innymi), facet nie był w stanie mi zapewnić zaspokojenia moich potrzeb seksualnych. Czy robię komuś krzywdę? Nie, wręcz sprawiam przyjemność
  • Odpowiedz