Wpis z mikrobloga

@wetcat: najlepiej idź na trening próbny i zobacz. Ja mam karnet za 39 pln i mniej więcej na tyle wyceniam mcfit, bo czasem jest syf, popsute sprzęty bywają długo nienaprawiane i jest masa ludzi. Z drugiej strony za taką kwotę mam wstęp do wszystkich studiów w Europie, a w PL jest on całodobowy. Podsumowując - jestem zadowolony i będę siedział na tym karnecie ile tylko będę mógł, ale nie wiem czy
  • Odpowiedz
  • 0
@Precypitat: kurczę to rzeczywiście załapałeś się na świetna okazje ciekawe czy coś takiego powtórzą... a w jakim sezonie się zapisałeś? Jaki miesiąc? Aktualnie jest za 69 msc
  • Odpowiedz
@wetcat: zapisalem sie chyba z 5 lat temu, jak była pierwsza edycja tej promocji i nie pomyśleli jeszcze, że ta promocyjna cena powinna się likwidować po jakimś czasie xD więc teraz mają masę takich jak ja z taniutkimi karnetami, chodzących wiele lat.

Ale te promocje wracają w okolicach nowego roku. Tylko wtedy już ta cena jest tylko na 12 miesiecy.
  • Odpowiedz
I w ogóle polecacie #mcfit ?

@wetcat: Nie. Brudno, tłoczno i generalnie #!$%@?. Na plus to trochę lepsza muzyka niż u konkurencji. Zainteresuj się lepiej cityfitem, karnet z miesięcznym okresem wypowiedzenia kosztuje dwie dychy więcej a masz czystą, lepiej wyposażoną siłownię z cywilizowanymi prysznicami
  • Odpowiedz
@Radek41: na szczęście na tym, co ja ćwiczę (rack, ławeczka, sztangi) to ciężko coś #!$%@?ć, więc akceptuję standardy i akceptuję cenę. Ale za więcej to szukałbym już co innego.
  • Odpowiedz