Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Straciłam wszystkich przyjaciół po tym, jak zaczęli mieć dzieci.
Z najblizszych mi osób, z którymi spotykaliśmy się kilka razy w miesiącu, spędzaliśmy razem wakacje, sylwestra i wszystkie ważne chwile w życiu, stali się znajomym, z którymi widzę się dwa razy do roku i to nie za długo, bo dziecko musi wracać do domu albo oni do dziecka. Do tego mamy coraz mniej wspólnych tematów. Starałam się być wyrozumiała przez
Straciłam wszystkich przyjaciół po tym, jak zaczęli mieć dzieci.
Z najblizszych mi osób, z którymi spotykaliśmy się kilka razy w miesiącu, spędzaliśmy razem wakacje, sylwestra i wszystkie ważne chwile w życiu, stali się znajomym, z którymi widzę się dwa razy do roku i to nie za długo, bo dziecko musi wracać do domu albo oni do dziecka. Do tego mamy coraz mniej wspólnych tematów. Starałam się być wyrozumiała przez
Co sobie kupiliscie i sprawilo wam radosc? Szukam jakichs pomyslow. Ja ostatnio: wygodne buty, dezodorant do stop, trymer do nosa( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #pytaniedoeksperta #glupiewykopowezabawy
#pytanie #pytaniedoeksperta #glupiewykopowezabawy
elo,
znacie jakieś dobre divy na rozprawiczenie nie najmłodszego już gościa? Rejon to Bydgoszcz i okolice. Mam auto do dobrej #diva mogę podjechać bez problemu 50-100km.
wołam @Point6 bo udzielił się w jednym wątku ale nie chciałem dopytywać ze swojego konta.
#divyzwykopem #roksa #divy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f1d90407b115fe4bd87570a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
[====================....................] 49% (115zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Zaakceptował: sokytsinolop
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Moim zdaniem to bzdura, chociaż może ja się mylę, nie jestem diviarzem, tylko divą i mówię to ze swojego doświadczenia i opieram się o swój sposób pracy, może jakość usług innych młodych div różnią
Co do divy dla prawiczka to z własnego doświadczenia powiem że tylko M--F. Niedotykalskie to pojedyncze przypadki