Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
elo,
znacie jakieś dobre divy na rozprawiczenie nie najmłodszego już gościa? Rejon to Bydgoszcz i okolice. Mam auto do dobrej #diva mogę podjechać bez problemu 50-100km.
wołam @Point6 bo udzielił się w jednym wątku ale nie chciałem dopytywać ze swojego konta.

#divyzwykopem #roksa #divy

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f1d90407b115fe4bd87570a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt

[====================....................] 49% (115zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Miałam okazję rozprawiczyć kilku mężczyzn, czy są wykopkami? Nie wiem. Użytkownik @prosty_banan napisał: > to raczej ym celował w taką 30-40, doświadczona, trochę starsza to i bardziej wyrozumiała i ewentualnie pokaże co i jak
Moim zdaniem to bzdura, chociaż może ja się mylę, nie jestem diviarzem, tylko divą i mówię to ze swojego doświadczenia i opieram się o swój sposób pracy, może jakość usług innych młodych div różnią
  • Odpowiedz
@kleboldswaifu: nie byłem ale po twoich fotkach można smialo wyciągnąć wniosek że nie dbasz o siebie ale chętnie zapoznałbym się z twoimi opiniami na garso.

Co do divy dla prawiczka to z własnego doświadczenia powiem że tylko M--F. Niedotykalskie to pojedyncze przypadki
  • Odpowiedz