Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Szukam okularów przeciwsłonecznych z polaryzacją i filtrem UV 300-400, lekkich i wytrzymałych i żeby się dobrze trzymały głowy.
Budżet max 320 zł.
Polecacie coś?
#bieganie
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

veithdia

bieganie

@Norskee: ¯\_(ツ)_/¯

@deyna: ja mam uvex blaze 3 na rower i sobie chwale, ale one nie maja niestety polaryzacji.
Jesli znajdziesz cos ciekawego dla siebie, to radze poszukac na amazon.de/co.uk czy nie beda 2x taniej niz w PL, ja tak te uvexy w promocji kupilem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PurpleHaze: dzięki, dałem tylko jeden tag, żeby zawęzić poszukiwania. Okulary przeciwsłoneczne już mam, ale jak je wkładam w kieszeń to się niszczą i mi ich szkoda. Chcę coś tylko do biegania i może na rower też, chociaż rowerem robię tylko 100km w roku.
  • Odpowiedz
sie kompletnie nie nadaja, bo cie zastrzela za kare, no nie?

Zeby moc biegac w okularach to musza miec napisane sport k---a turbo i specjalny certyfikat bo inaczej cie inni begacze z--------a przepoconymi butami

@Norskee: mistrzu ale spokojnie, ostatnio jak patrzylem na ich sklep na ali nie mieli zadnych ala sportowych, a ty sie odpaliles jak dynamit.
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: a ty nawet nie wejdziesz i nie sprawdzisz a juz kwiczysz i jeszcze mnie wolasz na dodatek XD

Zreszta nawet gdyby nie mialy "sportowego" ksztaltu to co? Porzadne oprawki z TR90 i magnezu i zawiasami na sprezynach trzymaja sie bardzo dobrze i nawet nie musza wygladac na "sportowe"
  • Odpowiedz
@Norskee: nie no spoko, lepiej rzucac k-----i na lewo i prawo i bajdurzyc cos o sporcie i z-----------u butami. Juz pomijam wrzutki o w-----------u kasy, bo to szczeniackie przytyki i szkoda ryja strzepic.

Sugeruje jakas melise jak masz problemy z nerwami, albo inne specyfiki, bo kiedys apopleksji dostaniesz na mirko ()
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: ja za to polecam najpierw sprawdzac a potem wolac z oczywistymi przytykami, bo nie rozumiem jakiej odpowiedzi sie spodziewales jak mnie wolasz w taki sposob. Mogles w ogole mnie nie wolac i nie pisac tego komentarza, OP najwyzej by wszedl i zobaczyl ze nic dla niego nie ma albo znalazl co mu pasuje i na tym by sie skonczylo, ale ty musiales nam wszystkim pokazac i mnie osobiscie zawolac
  • Odpowiedz