Wpis z mikrobloga

@Branco_Amigo: Jak ktoś uparty, to może dopatrywać się w tym wolnego miejsca w Alfie, gdyby Perez poszedł do nowego Haasa. Ale jest jeszcze Schwartzmann, ktory pewnie wygra F2 i mlody Schumacher. A w ogole to szkoda strzepic ryja juz w temacie powrotu i lepiej pominac to milczeniem.
  • Odpowiedz
@Paczek_w_masle: Zawsze to może być przypadek Renault i Ocona, ale też zakładam współpracę z ferrari, co do tego czy to dobry deal zaczynać z samochodem z tego sezonu to ciężko ocenić, gdyby zrobili lepszy silnik mogło by to zrobić im sporą różnicę.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: No i po co miałby wracać ten Kubica? To by było po prostu przykre, stary dziadek który nie umie się pogodzić że jego kariera skończyła się na barierce 10 lat temu. Niech wykorzysta swoją popularność i zajmie się poprowadzeniem kariery jakiegoś młodego polskiego talentu, zamiast kupować miejsca i wystawiać się na pośmiewisko.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@smutny_kojot: No i właśnie o tych młodzików mi chodzi.
Szanuję Kubicę, cieszył mnie jego powrót. W Williamsie nie mógł za wiele pokazać, chociaż umiejętność prowadzenia takiej taczki, jaką miał, można docenić.
Kubica ma już swoje lata. Miał długą przerwę, a rola trzeciego kierowcy nie jest aż tak atrakcyjna, jak regularne starty w nawet najgorszym zespole.
F1 jest zbyt dynamiczna na Kubicę, który musi się wjeździć i sprawdzić jak to będzie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@barystoteles: Nie. Nie musi. Chciałem się upewnić, że nikt w tych roszadach opisanych we wpisie nie widzi kolejnej już szansy Kubicy w kolejnym już zespole.
Reszta to wynik zwyczajnej dyskusji.
  • Odpowiedz