Wpis z mikrobloga

@Rafatus69 Jak tam rafi pilnujesz tego wiadra fekaliami na końcu tęczy? Jeszcze śmieszna sytuacja, chwile przed zgłoszeniem napisałeś komentarz ,,pozytywne :D z humorem" i pamiętaj jesteś rudy a twoja fryzjerka się nie zna
@SwietlistySzlak @rochu80 wołam bo rafatusik zgłosił mój post xD (było więcej pulsujących ale w wymoderowanych nie mogę rozwinąć)
#patostreamy #rafatus
Proktoaresor - @Rafatus69 Jak tam rafi pilnujesz tego wiadra fekaliami na końcu tęczy...

źródło: comment_15956012546XScjZYORV1bzYIScIQ28R.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Proktoaresor: @Moderacja a co tam jest obrazliwego??? przeciez gosc dodal screen rudego krasnala ktory wyglada tak samo jak rafatus z ruda broda ktora sobie ostatnio zapuscil. nie ma zadnych przeklestw tylko zart z humorkiem a wy juz usuwacie?? to juz chyba lekka przesada moderujcie obrazilwe tresci ale nie ograniczajcie wolnosci wypowiedzi
  • Odpowiedz
@Proktoaresor: Zakłamany śmieć. Dobrze widzieć, że wcale się nie zmienił bo to daje nadzieje na kolejny sezon.
A tak w ogóle, to proponuje wszystkim opom usuwać jego komentarze pod wpisami mikro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Proktoaresor: popełniacie jeden zasadniczy błąd. Jeśli moderacja jest wstanie zbanować was za post który w żaden sposób nie atakuje tego odpadu, to równie dobrze sami możecie go zgłaszać, za każdą udzielona wam odpowiedź, traktując ją jako atak na wasza osobę. Proponuję spróbować.
  • Odpowiedz
@Proktoaresor: bez #!$%@? przesady. To już nic nie wolno?Rozumiem jeszcze jakieś hardkorowe #!$%@? że zgłasza ale pozytywnego skrzata? Poziom tego absurdu #!$%@?ł karuzele #!$%@? na kawałki. Moderacja pewnie chciała by zostać straponem
  • Odpowiedz