Aktywne Wpisy
robert5502 +767
Dobre ifo: zatrzymano trzech polskich potomkow husari, którzy na kąpielisku na krakowskim Zakrzówku zaatakowali maczetą 17-letniego Ukraińca
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
Chłopak otrzymał dwa ciosy maczetą w głowę i ma odcięty kciuk, ale najbardziej poważne są obrażenia głowy
Podczas operacji w szpitalu lekarze musieli usunąć część kość czaszki wraz z kawałkami mózgu, a Artiom ma wstawioną metalową płytkę w miejscu ubytku kości
Kciuk
pearl_jamik +74
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.8% (704)
- nie 53.2% (800)
Kombinatorstwo dotyczy dysków ssd nvme z kontrolerem Phisona PS5012-E12, który po wypuszczeniu recenzji i podrzucaniu starszej rewizji został zamieniony na wolniejszy i bardziej grzejący się E12S, a dalej za tym poszły podmianki:
- ramu z ddr4 na ddr3
- ilości pamięci podręcznej o połowę w dół
- kości 3D TLC na gorsze, a czasem i QLC
Zaczął w zeszłym roku Sabrent Rocket reszta szybciej lub wolniej dołącza:
- Corsair Force MP510
- Silicon Power P34A80
- PNY XLR8 CS3030
- Patriot Viper VPN100
reszta to pewnie kwestia czasu
Bo wiadomo głupi klient się nie połapie, że mu wsadzili gorsze, mnie żywotne kości i resztę zmian powodujące spadki wydajności zamarkuje się na krótko cachem SLC.
Pełna loteria co traficie:
- PS5012-E12, PS5012-E12S, SM2262ENG
Kości:
- Toshiba 64L PE Cycle Limit: 3000
- Micron 64L(B16A) PE Cycle Limit: 1500
- PNY CS3030 Micron 96L(B27A) PE Cycle Limit: 2000
Narzędzie do sprawdzenia co wam wcisnęli:
Phison NVME flash id2: http://vlo.name:3000/ssdtool/
#pcmasterrace #komputery #laptopy
chwila - od kiedy to robią? dotyczy się to wszystkich pojemności? mam 1920gb kupiony jakoś w marcu tego roku.
240-256GB mało kto kupuje, więc ciężko powiedzieć czy je też, dotyczy od 480GB w górę. Co masz możesz sprawdzić narzędziem wyżej.
1: (Samsung SSD 960 PRO 512GB
2: (Force MP510
Please select drive number:2
Drive: 2(NVME)
Driver
Dysk PNY CS3030 kupiony w styczniu 2020 na allegro, 500GB, trafiła się wersja z 256MB DRAM DDR3:
Controller : PS5012-E12
CPU Clk : 666
Flash CE : 16
Flash Channel
Mój jest kupiony w sierpniu 2019.
Driver : W10(0:3)
Model : SPCC M.2 PCIe SSD
Fw