Aktywne Wpisy
Pepe234 +6
Hejka mirki, chciałbym podzielić się z wami moimi przemyśleniami, wydaje mi się że są dosyć ciekawe, a być może kogoś to zmotywuje do działania. Btw jestem zainteresowany buddyzmem i filozofia ta wg mnie jest bliżej poprawnego odbioru rzeczywistości od innych. Zapraszam do obserwowania tagu #przemysleniapepe
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
Wszystkie podejmowane działania wydają się nie mieć znaczenia w dalszej perspektywie. Nasza obecność w tej rzeczywistości, czymkolwiek jest egzystencja, jest ukierunkowana na zapewnienie sobie jak najlepszych odczuć
grand_khavatari +43
#tlou #thelastofus #bekazlewactwa
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
Myśle, że prawie nikt normalny nie ma problemu o wzmiance na temat orientacji bohaterów, ale wypełnić 80% odcinka historią o mniejszości seksualnej to już przesada, nie po to fani siadają do telewizorów, żeby oglądać przez 80% czasu odcinka wątek stworzony bez większego celu jeśli chodzi o fabułe serialu
Też to otrzymujecie?
Do mnie nic nie przychodzi, tzn chyba raz przyszło badanie co myślę o dzielnicy gdzie mieszkam ale raz na 10 lat mi nie przeszkadza :)
Ale to co wyczyniaja przechodzi ludzkie pojęcie. Może im to wypełnię i będę mieć spokój
Ja to mam raz w roku, okolice września.
Jeszcze nigdy im tego nie odesłałem.
Wystarczyło, że zagrał z okazji dnia króla i proszę.
Nic nie dało, że usunęłam nr telefonu z ich strony. Mało tego nawet raz odebrałam mówiąc, że sovie nie życzę telefonów.
Zablokowałam nr to dzwonią z nr 2.
Tez zablokowałam.
Dzwonią tak od 27 kwietnia xD
@BillyGugu
Chłopaki to można powiedzieć, że mam swojego prześladowcę a nawet dwóch (patrz post wyżej)
@karmelkowa: dlatego ja nie gram przez internet, zawsze kupuję loterię na dzień króla i 2-3 razy w ciągu roku i nie chcę, żeby mnie jakimś gównem zasypywali. Za to podałem nieopacznie swój numer jak rejestrowałem się w KVK, bo nie miałem drugiego i teraz dostaję mnóstwo gównotelefonów...
Do mnie wysyłają, bo firmę mam.
Za dużo chcą wiedzieć.