Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Teraz widać to jak na dłoni - ostatnie mecze wygrywane wysoko to przebłyski indywidualności, błędy przeciwnika i gole z przypadku. Nie potrafię sobie przypomnieć żadnej 'czystej' akcji pozycyjnej od meczu z Lyonem, w której nasi piłkarze pokazali by kunszt w rozegraniu, a nie w indywidualnych umiejętnościach dryblerskich. Nawet jeśli były to może maks ze 2 takie gole (chyba 1 po dośrodkowaniu w meczu z Torino)
5 meczy 5 punktów, a Juventus ciągle utrzymuje przewagę...
#juventus