Aktywne Wpisy
Drevnykocur +717
GrammarNazi +65
Mam żonę, syna, bardzo ich kocham. Mam też jakichś dwóch kumpli z którymi się spotykam raz na pół roku.
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
Ale czuję się strasznie samotny. Chciałbym tak wyjść sobie z kimś, posiedzieć, pogadać, pożalić się na robotę, posmiac się.
A nie mam z kim, nie mam żadnej paczki znajomych z którymi bym się mógł czasem spotkać. Do tego pracuję zdalnie I nawet w robocie nie mam z kim pogadać. I tylko Mirko daje
#pracbaza #anglia #emigracja #sorek #barnsley #sorekcharityltd #yorkshire #yorkshirewykopparty
Komentarz usunięty przez autora
Trzeba #!$%@?ć ale jak ktoś nie ma wyboru to nic nie poradzisz. Iść, odłożyć kasę na wózek widłowy i iść dalej jeśli magazyny są twoją pasją
@Mystogan: Całkiem miło wspominam tam pracę, poznałem kilka osób. Z tym że większość to typowa patola, przynajmniej wtedy gdy tam pracowałem. Ale mi to akurat nie przeszkadzało bo pracowałem tam na picku kompletując zamówienia więc nie było problemu.