Wpis z mikrobloga

Trafiłam dzisiaj na filmik dziewczyny która pokazywała efekty jakiegoś japońskiego masażu nóg. Mówiła że to bardzo znana metoda tam i na zdjęciu które pokazała faktycznie było widać różnicę.
Pomyślałam że sprawdzę na yt czy jest coś więcej bo na pewno jakaś aesthetic tumblr girl próbowała tego sposobu na patyczkowate nogi XD A ciężko mi uwierzyć po jednym filmiku to że masowanie nóg w jakiś określony sposób może dawać takie efekty.
Ale ku mojemu zdziwieniu po wpisaniu "japanese leg massage" zostałam zasypana p---o XD
I teraz powiedzcie mi jak to jest youtube usuwa filmy na których według nich są nieodpowiednie słowa, wyłącza sekcję komentarzy w filmikach dla dzieci a japońskie p---o z gołą piczą na miniaturce hula sobie w najlepsze?
#gownowpis #youtube
rosea_balteum - Trafiłam dzisiaj na filmik dziewczyny która pokazywała efekty jakiego...

źródło: comment_1595498682NOHg4bek1Pw97R4bMzWqa1.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Kiedyś oglądałem normalnie porody na YT bez żadnej cenzury z widokiem na całą "akcje"

@levusek1992: ja tez za gowniaka a co najlepsze nic takiego nie wpisywałem bo do dziś nie wiem jak po koreansku jest poród xd kumplowi chciałem pokazać i nie umiałem znaleść a mi na chacie wyskakiwało w jakichś proponowanych czy coś
  • Odpowiedz