Wpis z mikrobloga

Pomocy nie wiem co myśleć i co robić. Otóż wkoncu poznalem super dziewczynę dobrze się dogadujemy i mi się mega podoba tyle że przez swój #przegryw nie przełamałem bariery fizycznej ani żadnej flirtu nie było i dowiedziałem się od osób postronnych że ostro wlazlem we friendzone. Co robić poddać się czy działać dalej czy wgl yolo powiedzieć co o niej mysle i niech się dzieje co chce?
#rozowepaski #niebieskiepaski
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shinyz0: wszystkie karty odkryjesz i będzie wiedziała ze cię ma na zawołanie, lepiej szukaj kontaktu fizycznego jak choćby głupi buziak czy przytulenie skoro tego nie było a to bywa ważniejsze niż słowa
  • Odpowiedz
@Shinyz0: Nie dziwię się, że was dziewczyny olewają i nic nie potraficie stworzyć. @Retoryk ty też głupoty p--------z.
Nic nie jest po ptokach. Żeby stworzyć dobrą relację trzeba czasu i poświęcenia. Ja jestem z kochającą kobietą, w której się dopiero zakochałem po pół roku spotykania się! Wcześniej nawet wizualnie mi się nie podobała jednak po pewnym czasie coś zaiskrzyło. Dwa miesiąca to za krótko nawet jak na pocałunek według mnie (przynajmniej ja żadnej poważnej kobiety w swoim życiu tak szybko nie pocałowałem), ale jeżeli to ma Ci poprawić humor - wszystko zależy od dziewczyny. Jeżeli jest "oblatana" w relacjach to 2 miesiąca na pierwszy dotyk to długo. Jeżeli jest normalną dziewczyną to według mnie spoko, by zainicjować przytulenie lub zaśmiać się, że jesteś teraz gotowy by zaprosić ją na "prawdziwą randkę" i dopiero po tej "randce" pocałuj w policzek. Wymyśl coś zajebistego, fajna knajpa potem spacer po parku i posiedzenie na ławeczce gdzieś na łonie natury.
No i przy okazji, jeżeli myśli o Tobie poważnie w kategorii "może coś z tego będzie" to wtedy na taką randkę się zgodzi, przyjdzie ładnie ubrana i będzie oczekiwać od Ciebie tego np. pocałunku. Haha, no i oczywiście nie płać za nią lub powiedz "dzisiaj ja zapłacę, ale następnym razem Ty stawiasz".

Jeżeli zapyta dlaczego tak długo czekałeś na rozpoczęcia jakiejś głębszej relacji to powiedz, że po prostu potrzebujesz czasu i dla Ciebie nic nie jest takie oczywiste - bo sparzyłeś się wiele razy na dziewczynach i nie masz zamiaru powtarzać błędów przeszłości.
Wtedy wyjdziesz na dojrzałego emocjonalnie i bardziej zaradnego. Mówię Ci to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Shinyz0: na przywitanie ją przytul - zobacz reakcję jak pozytywna to dobrze jak negatywną to już wiesz na czym stoisz(jeśli reakcja była na plus to na pożegnanie też ją przytul!). Za kilka dni daj jej buziaka w policzek na przywitanie jak pozytywna jesteś w domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I ogólnie może gdzieś będzie okazja się przytulić czy coś jak spacerujecie nwm co robicie także ciężko
  • Odpowiedz