Aktywne Wpisy
wykop +11
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
Mamy dla Was kilka ciekawych informacji, a zaczynamy od tej, która na pewno Was zainteresuje – changelog Wykopu w końcu ma swoje dedykowane miejsce! To tutaj na bieżąco będą pojawiać się informacje o wprowadzonych zmianach, poprawkach i nowościach. Nie martwcie się jednak, większe podsumowania nadal będziemy publikować w tradycyjnej formie, więc śledźcie nasze wpisy! (ツ)
A teraz przechodzimy do konkretów – oto, co nowego znajdziecie na Wykopie!
mickpl +803
Stano zmiana jest na stałe.
A na Komisji Infrastruktury gość z PZFD zupełnie serio argumentował, że to "zwiększa podaż samochodów" co "szkodzi polskim rodzinom" XD
#nieruchomosci
A na Komisji Infrastruktury gość z PZFD zupełnie serio argumentował, że to "zwiększa podaż samochodów" co "szkodzi polskim rodzinom" XD
#nieruchomosci
Posiadam Lenovo y580 chciałem go troszkę przyspieszyć i zastanawiam się czy dysk na m sata czy może włożyć SSD zamiast stacji płyt albo 3 opcja wywalić HDD dysk i wstawić na to miejsce SSD co polecacie ?
Dodatkowo czy mogę moduł BT dokupić do niego a jeśli tak, to który polecacie żeby później bez problemu sterowniki się same z windowsem zainstalowały ?
Oraz jaki dysk do 200zl ? Nie zależy mi na pojemności byle podstawowe programy się mieściły.
@Hissis
@Crow7422
@Cati
Dobrze dysk już zamówiony teraz jeszcze moduł BT potrzebuje
Czy coś
Jeszcze takie pytanie odnośnie touchpada czasem mam tak że mi znika całkowicie myszka z ekranu i muszę dotknąć go mocniej na krawędziach
Czy musZe wymienić touchpad ? Czy to może być wina jakiejś taśmy
W sumie to i tak nawet jak mi odpowiesz na to pytanie, to też nie będę wiedział xD
Po prostu zobacz jak to wygląda, od wewnątrz, zobacz na taśmę, czy nie ma jakichś widocznych uszkodzeń,jakiejś korozji czy nie ma, czy jakichś tam innych pierdół, jak nie ma, to wymieniłbym touchpad, ewentualnie jeszcze spróbuj go przetrzeć alkoholem izopropylowym