Wpis z mikrobloga

@xMasiehx: jeśli palisz szluga albo podlewasz ogród spocony jak świnia to niestety, ale komary atakują zapach. Gdyby ktoś wymyślił środek, w sprayu, który by odganiał komary i muchy ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@xMasiehx: jeśli palisz szluga albo podlewasz ogród spocony jak świnia to niestety, ale komary atakują zapach. Gdyby ktoś wymyślił środek, w sprayu, który by odganiał komary i muchy ¯_(ツ)_/¯

@hihi_jery: Spocony jak swinia moze jestes ty bo nie ja. Spray #!$%@? dziala po 1h,chyba,ze lubisz chodzic w warstwie 5cm chemii przez caly dzien.
  • Odpowiedz
  • 2
@xMasiehx: polecam RAID lub coś podobnego, ale nie "odstraszające" bo one nie działają, tylko takie co zabijają owady. Można spokojnie spać przy otwartym oknie na wsi a rano tylko zgarnąć trupy z parapetu.

@apee: No to akurat spoko. Mam podpiete i dziala.
  • Odpowiedz
@xMasiehx kurde dobrze, że u mnie nie ma komarów. Chyba jakieś opryski robili. Ale powiem Ci, że kiedyś ten raid do kontaktu zaskakujaco świetnie sobie poradził z komarami.
  • Odpowiedz
@xMasiehx: 7 ZŁOTYCH NA MOSKITIERE I TYPIE MÓWIE CI WIECZORKIEM OD RAZU OKNO OTWORZONE ZACHÓD SŁOŃCA WIATEREK ĆWIERKANIE PTASZKÓW TO JEST ŻYCIE NA POZIOMIE NIE TO CO Z KOMARAMI I ĆMAMI W POKOJU
  • Odpowiedz