Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Tak czasem patrzę po znajomych, którzy mają dziewczyny i jak gdzieś wychodzimy to czuje często taki cringe, że się nie dziwię czasem czemu ja nikogo nie mam. Jakies udawanie że się bija po czym się całują, czy inne tego typu wygłupy, to umieram z zenady widząc to. W zasadzie miałem tak odkąd pamiętam, zawsze takie #!$%@? było dla mnie mega żenujące, pewnie napiszecie że tak robią dzieci no i w sumie trochę racja bo mam dopiero 18 lat i moje znajomi podobnie. Nie wiem, możliwe że mam kija w dupie, ale nawet po alkoholu jak robiłem podobnie z jakimiś lasiami żeby je wyrwać to czułem się mega cringowo, ja po prostu tak nie potrafię xD Czasem się zastanawiam czy już nie zezgredzialem trochę.
#zalesie #zwiazki #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f120002b2e82e25d3fd1089
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Przekaż darowiznę

[================........................] 40% (95zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 6
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Z perspektywy czasu jak popatrzysz na te tarła które się odbywają wśród osób w twoim wieku, wszystkie osoby w tym okresie uważające się za takie dorosłe to dopiero poczujesz cringe.

Dlatego w tym wieku, lepiej zając się sobą i popularnym #rozwojosobisty zamiast latać po klubach za dupami, których imion i tak nie zapamiętasz ;d
  • Odpowiedz
ŻarliwaPantera: Nie zgredziałeś, to jest po prostu głupie. Większość tych ludzi tkwi w takim stanie do późnych lat i myślą, że to jest fajne. A później zderzenie z rzeczywistością, przebierają się za króliki i biegają po parku. Niby nieszkodliwe, ale dziwne. Takie czasy... Masz zasady a oni podświadomie dostosowują się do idiotycznej rzeczywistości w jakiej przyszło nam żyć. Takimi ludźmi też łatwo sterować i rządzić, trzeba im dać tylko poczucie swobody
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Może po prostu masz kija w dupie, dlatego nie potrafisz się cieszyć z prostych rzeczy i dlatego nikt cię nie chce.

Całe to "krindżowanie" ze wszystkiego wcale nie jest oznaką jakiegoś elitarnego statusu inteligenckiego jak wielu uważa, a zwyczajnym brakiem umiejętności bawienia się.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak, masz kija w dupie. Takie zaczepianie i później przymilanie się to jedna z technik podrywu opisywana w książkach xD Jedni do tego potrzebują analizy dlaczego to jest fajne, a inni mają po prostu poczucie humoru i dystans naturalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz