Wpis z mikrobloga

@RobertKowalski: kupiłem za 2 stówy (w czasie pandemii) drążek dużo bardziej rozbudowany od tego, z kompletem śrub, gumowymi nakładkami na uchwyty. Więc nie wiem jakim cudem miałyby się w tym zawrzeć kotwy za ponad stówę xD
  • Odpowiedz
@RobertKowalski: żeby kotwić drążek za 100 zł to byś musiał chyba kotwami 20 to robić... Dobrej jakości kotwy z klipem do betonu kupuje średnio 2,50-3,00 zł za sztukę. Więc kotwienie takiego gównianego drążka to jest kwestia max 20 zł.
Chyba, że ktoś chce się podciągać z +100kg dołączonym do siebie...
  • Odpowiedz
@grn1993: nawet jeśli to kupujesz kotwe za 2 złote i kotwe chemiczna za 30 zł i masz tak #!$%@? do ściany że mozesz się wieszać i ze 100 kg.
Testowane ze stojakami na 8 opon z felgami który wisi na scianie na 4 kołkach. Takze elo
  • Odpowiedz
@iredbox: o to to. Ja zajmuje się zaopatrywaniem ekip montażowych w takie cuda. Także kotwa chemiczna + kotwa z klipem to i 500kg elementy mocujemy do ścian ;)
  • Odpowiedz
@Spilac: Mozna sie smiac, ale jesli ktos kupuje to fajnie, ze tak sobie ogarneli marke. Bierzesz zwykly drazek za stowe, naklejasz marke i sprzedajesz za cztery. Geniusze marketingu. A jak Nike robi? Jest w tym duza roznica?
  • Odpowiedz