Aktywne Wpisy
pearl_jamik +80
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.5% (786)
- nie 53.5% (903)
Niestety potwierdza się to, co niedawno tutaj pisałem. Polska to kraj wybitnie postfeudalny. Nikt tutaj nie chce rozwijać przedsiębiorstw, nowoczesnych technologii. Nie opłaca się też giełda, o czym zaraz napiszę.
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
Faszyści i rasiści. George Floyd wskazał światu drogę, jak walczyć z rasizmem, a na wykopie nadal zaścianek rasistowski.
A o kolonializmie to już zapomnieliście? O niewolnictwie?
Macie za to wszystko przeprosić. I precz z policją. Tylko prześladuje mniejszości, pod pretekstem że niby "przestępców" łapią.
#konfederacja #policja #blacklivesmatter
Rasizmu zabronić
Policję zwolnić
Czarnoskórych sprowadzić
Policja to powinna zostać rozwiązana całkowicie. A pieniądze przeznaczane na policję trafić do czarnej społeczności.
Tak, jestem aktywistą BLM w Polsce.
Tylko biali mogą być rasistami, bo mają kontrolę instytucjonalną.
@wypok312: fałszując walutę?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wypok312: my to mieliśmy chłopów pańszczyźnianych i nie tylko my, cały region na wschód od Łaby tak miał. Ponadto po co tatarzy najeżdżali ziemie Rzeczpospolitej, Węgier, Austrii, Rosji, Mołdawii, Wołoszczyzny, Chorwacji? Po co brali jasyr, aby sprzedawać w dawnym Konstantynopolu? Mamelucy
To dlatego że był biedny, bo czarni są prześladowani w
Rasista! Kolejny!
@wypok312: są promowani na studiach o dziwo( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic nie wiesz o problemach czarnych bo nimi gardzisz. Uważasz się za lepszego. A nacjonaliści zawsze o historii gadają.
@wypok312: jak zaczęli demolować USA to serio zacząłem nimi gardzić( ͡° ͜ʖ ͡°
Białym nacjonalistą i rasistą.
@Kaczypawlak:
I bardzo dobrze. Może zaczną wreszcie traktować czarną społeczność z szacunkiem.
@wypok312: ale którym dokładnie? Białych jest całkiem sporo( ͡° ͜ʖ ͡°) Ładną murzynkę bym przygarnął, taki ze mnie rasista
@wypok312: teraz to tylko jak upośledzonych
Polskim. Potem jadą takie p0laki za granicę ze swoim rasizmem i go szerzą na zachodzie.