Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ra_fau: ostatnio go widziałem w okolicach 40 czy 50 funtow i zwrócił moja uwagę. Całkiem fajny i niedrogi zegarek. Będzie służył lata, pewnie szybciej się znudzi niż zepsuje...
  • Odpowiedz
  • 3
@flamezz: Następna domowa i co najważniejsze samodzielna wymiana beterii za mną. Teraz zostaje tylko strach, czy wszystko porządnie skręciłem.

Ten Lorus to taki mój wakacyjny zegarek plażowo basenowo ogólny i szkoda by mi go było. Silikonik, 100 metrów WR przy dość dobrym ułożeniu na nadgarstku sprawie, że go lubię...

Nie ma domowego i bezpiecznego sposobu sprawdzenia szczelności?
Dominik80 - @flamezz: Następna domowa i co najważniejsze samodzielna wymiana beterii ...

źródło: comment_1594740768lOmq8ISRqJenaDdS1PZyo2.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@flamezz: dzięki. Czy operacja jest udana okaże się jak wreszcie uda mi się wyjechać na porządne wakacje hehe. Swoją drogą wymieniałem bateryjki w jakimś Cadisenie, kilku zegarkach żony i to pierwszy mój szczelniejszy zegarek. Mechanizm Seiko, trochę tam się nemeczylem bo widziałem go pierwszy raz w życiu.

Bez instrukcji dla mechanizmu bym nie wpadł na sposób odblokowania baterii. Potem jeszcze coś jakby reset chrono musiałem zrobić i skręcić to wszystko
  • Odpowiedz