Aktywne Wpisy
LulekTV +204
TP S.A to typowy żenujący przykład dzikiej prywatyzacji w Polsce. Sprzedalismy całą sieć telefoniczna Francuzom tylko po to by nas doili jak krowy. Tragedia.

WielkiNos +50
Ja pier@#$e człowiek wstaje i z rana bez żadnego ostrzeżenia i cenzury na twitterku taki post wyskakuje. Mówcie co chcecie, ale na wykopie aż tak źle nie jest.
Jak by się człowiekowi kiedyś coś stało to nawet w spokoju nie można umrzeć, bo ludzie będą nagrywać twoje zwłoki i wrzucać do neta dla plusów robiąc sobie żarty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ravgor #twitter #przemyslenia #smierc #samobojstwo #smutnaprawda
Zdjęcie
Jak by się człowiekowi kiedyś coś stało to nawet w spokoju nie można umrzeć, bo ludzie będą nagrywać twoje zwłoki i wrzucać do neta dla plusów robiąc sobie żarty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#ravgor #twitter #przemyslenia #smierc #samobojstwo #smutnaprawda
Zdjęcie

Dodatkowo byłem u dietetyka sportowego. Mam rozpisane co jeść i w jakich ilościach. Jedyne co mnie frapuje, to fakt, że do diety dorzucił mi:
d3 z dodatkiem k2 - 2 tabletki dziennie
Omega 3 z kfd
Białko z kfd
Kreatyna monohydrat 5g
Jak do witamin nie mam większych zastrzeżeń to reszty nie znam i nigdy nie brałem. Jest to bezpieczne?
#mirkokoksy #pytanie #pytaniedoeksperta
@bartd: koks dziwki i lasery. Inaczej się nie da ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawi mnie tylko te 2 tabsy D3, skoro mamy okres letni obecnie.
Niemniej być może stwierdził że masz niedobór/potrzebujesz więcej.
Jest git
Rzecz w tym, że ekspozycja na słońce powinna wynosić codziennie min. 30minut z odsłonięciem ramion i ud. Ja osobiście tyle na zewnątrz nie spędzam.