Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MalaTajka0: 2 młodsza jest taka najbliższa ale ja ogólnie bardziej sie uganiam za starszymi dziewczynami bo każda jaką miałem była kilka latek starsza

apropo tego posta, ma racje że cię zganiła ja z każdą dłuuugo chodziłem zanim jej pokazałem, nie można być łatwym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MalaTajka0:
Pierwsza moja dziewczyna była 4 lata starsza
Potem dwie o 2 lata starsze a od kiedy poszedłem do szkoły dla dorosłych to praktycznie miałem do czynienia już z samymi 1-3 lata starszymi dziewczynami bo jako jedyny mam tam 17 lat, nawet podrywały mnie dwie ale kiedy pokazałem że nie jestem zainteresowany wysłaniem im nudesów po 2 tygodniach znajomości to zaczęły rzadziej pisać ( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz
@RainbowDash69: 1. W wieku 15 lat bawiłem sień się w jakieś aplikacje, tupu Fun-Scan. Pisałem z dziewczyną, mającą 17lat, jak się okazało. Kolega zapożyczył numer i zaczął z nią namiętnie pisać. Sprowadził ją na obszczaną chatę. XDD
Paulina chciała mnie poznać, a że była zima, jakoś nie chciało mnie się wychodzić . Tak. Namówili mnie. Spotkaliśmy się u niego, wraz z kilkoma innymi, moimi i jego znajomymi. Poszedł do sklepu,
  • Odpowiedz