Aktywne Wpisy
WielkiNos +65
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Uuroboros +349
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
Pomożesz w jednym z tematów?
https://www.wykop.pl/wpis/50658417/lebensabschnittpartner-ciesze-sie-ze-urodzilem-sie/179376675/#comment-179376675
Nie wiem jak mialbym pomóc bo nie czaje ock
To trza się brać, ja kuzynów nie miałem, same kuzynki mam ale zawsze chciałem siorke XD
Trochę młodszą od Ciebie? Z rok, może dwa? Poruszałeś te tematy z kuzynkami?
apropo tego posta, ma racje że cię zganiła ja z każdą dłuuugo chodziłem zanim jej pokazałem, nie można być łatwym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaciśniać można ale żeby laski nie wystraszyć ( ಠ_ಠ)
Wystraszyć, jak ja dzisiaj jedną mirabelkę? XD
Zależy jak mierze zwykle wychodzi 180-183 bez butów
Tak myślałem że właśnie to twój nietypowy sposób zaciśniania więzi XD
Oj oj oj. Raz wyszło. Jestem nieśmiały. :) XD
Wracając do tematu, to wywnioskowałem, że masz już jakieś znajomości ze starszymi. Różnica wieku była spora? :>
Pierwsza moja dziewczyna była 4 lata starsza
Potem dwie o 2 lata starsze a od kiedy poszedłem do szkoły dla dorosłych to praktycznie miałem do czynienia już z samymi 1-3 lata starszymi dziewczynami bo jako jedyny mam tam 17 lat, nawet podrywały mnie dwie ale kiedy pokazałem że nie jestem zainteresowany wysłaniem im nudesów po 2 tygodniach znajomości to zaczęły rzadziej pisać ( ͡° ʖ̯ ͡°
Paulina chciała mnie poznać, a że była zima, jakoś nie chciało mnie się wychodzić . Tak. Namówili mnie. Spotkaliśmy się u niego, wraz z kilkoma innymi, moimi i jego znajomymi. Poszedł do sklepu,